יום שני, 22.12.2025 שעה 10:08
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2214-2614מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

אליניב ברדה יחתום בהפועל ב"ש בשבוע הבא

המנהל המקצועי שירד לקווים עתיד לחתום לשלוש שנים כמאמן, כשיחזור מחופשה משפחתית בתאילנד. בסביבתו אומרים: "אורך החוזה או השכר לא מהווים מכשול"

|
אלונה ברקת ואליניב ברדה (שחר גרוס)
אלונה ברקת ואליניב ברדה (שחר גרוס)

על פי כל הגורמים המעורבים, אליניב ברדה יחתום בשבוע הבא רשמית בתור מאמן הפועל באר שבע לשלוש השנים הקרובות. אחרי שיחות טובות שהתקיימו בין אביו של אליניב ברדה, חיים, לבין אלונה ברקת, סוכמו מרבית הפרטים לגבי המשך דרכו בתור מאמן ראשי על הקווים גם בעקבות ההצלחה הגדולה שהסתיימה עם גביע מדינה מתוק במיוחד. 

בסביבתו של ברדה מעידים כי אמנם עדיין אין סיכום על רוב הפרטים ואף חלקים משאירים לפגישה העיקרית שתתקיים עם חזרתו של ברדה ביום שישי הבא. ברדה, שנמצא כעת בחופשה פרטית בתאילנד, עובד תוך כדי על ההכנות לעונה הבאה בין אם בכובע של מאמן או בכובע של מנהל מקצועי. 

"כל הצדדים מעריכים מאוד אחד את השני, אורך החוזה או השכר זה לא משהו שמהווה מכשול כי הפועל באר שבע היא החשובה יותר", אמרו בסביבתו של ברדה. "ברגע שאליניב יחזור לישראל מהחופשה שלו, הוא ישב עם אלונה ורק אחרי זה כל הפרטים ייסגרו בצורה סופית". ברדה מנצל את החופשה הפרטית עם אשתו וילדיו כדי לנקות את הראש וגם כדי לשכנע שמדובר בהחלטה הנכונה עבורו. 

אליניב ברדה (איציק בלניצקי)אליניב ברדה (איציק בלניצקי)

ברדה קיבל את ההחלטה להמשיך אחרי הגביע והוא צפוי לחתום על חוזה ל-3 שנים כאמור, כאשר הוא יוכל לחזור לתפקיד המנהל המקצועי אם ירצה. זה כאמור אחד התנאים העיקריים לכך שברדה יקבל הבטחה שימשיך לשרת את המועדון גם אם התוצאות לא יטיבו עם השניים. בכל מקרה ברדה משוחח עם לא מעט סוכנים ושחקנים הישר מתאילנד בתיאום כמובן עם אלונה ברקת והמנכ"ל גיא פרימור, כאשר ההכנות לעונה הבאה ממשיכות. 

כחלק מהשינויים, עוזרו של ברדה ויד ימינו מאור מליקסון צפוי לעזוב את תפקידו בתור המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, כאשר שמוליק חנין שהגיע על תקן עוזרו וחונכו של מליקסון, יחליפו. יחד עם זאת, מאור מליקסון ימשיך להיות במעורב בתפקיד כזה או אחר במחלקת הנוער. "מליקסון התחיל משהו מאוד מיוחד עם שחקני מחלקת הנוער, הוא יישאר בסביבה ויהיה מאוד מעורב, רק בכובע אחר", אמר גורם בבאר שבע. 

בתוך כך, ב-19 בחודש יוני הפועל באר שבע תפתח את האימונים לעונת 22/23, כאשר נציגי הנבחרת יקבלו שבועיים מנוחה ויחזרו לקראת היציאה למחנה האימונים בתחילת יולי. אחת היריבות אותן תפגוש באר שבע במחנה האימון המסורתי בפולין היא קראקוביה, שסיימה את העונה אשתקד במקום ה-9 בטבלת הליגה הפולנית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */