יום חמישי, 25.12.2025 שעה 19:02

בוריס בקר נידון למאסר בפועל של שנתיים וחצי

אגדת הטניס תחת סורג ובריח: אחרי שהורשע בתחילת החודש בארבע עבירות כפושט רגל, בית הדין בלונדון הכריע כי הגרמני שהסתיר נכסים ייכנס למאסר בפועל

|
בוריס בקר (רויטרס)
בוריס בקר (רויטרס)

בוריס בקר, אגדת העבר של עולם הטניס שאיבד את דרכו בסיום הקריירה המפוארת והורשע בתחילת החודש הנוכחי בארבע עבירות מרמה כפושט רגל, נידון היום (שישי) בבית המשפט בלונדון לעונש מאסר בפועל של שנתיים וחצי.

בקר בן ה-54, שזכה בעברו בשישה תארי גראנד סלאם, הואשם בין היתר גם באי דיווח על נכסים שלו כגון הגביע שלו מווימבלדון וזאת כבר אחרי שהוכרז כפושט רגל ב-2017 אחרי שהפסיד יותר מ-100 מיליון אירו.

נגד טניסאי העבר הגרמני היו לא פחות מ-24 סעיפים של עבירות שונות מאז החלה החקירה הנוכחית ב-2017, אך בית הדין בלונדון הכריע כעת כי בקר, שהסתיר נכסים כפושט רגל, ייכנס לכלא לתקופה של שנתיים וחצי בשל עבירות.

במהלך המשפט בקר הכחיש לא פחות מ-16 סעיפים כנגדו, תשעה מהם בגין אי מסירת גביעים ופרסים ועוד שבעה על הסתרת רכוש, בשווי של יותר מ-1.5 מיליון דולר. מאז פרש ב-1999 הגרמני הסתבך בשלל פרשיות ושערוריות, כשהשיא השלילי הגיע כעת עם מאסר בפועל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */