יום שלישי, 13.01.2026 שעה 04:26
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

חיפה נענשה בסגירת היציע הצפוני בסמי עופר

בעקבות הדלקת האבוקות מול מכבי ת"א, העונש על תנאי נגד הירוקים הופעל. משחק הבית הקרוב: מול אותה יריבה. המועדון, שגם נקנס ב-10 אלף ש"ח, יערער

|
האבוקות ביציע של אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)
האבוקות ביציע של אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)

בעקבות הדלקת האבוקות לפני המשחק מול מכבי תל אביב בבלומפילד, במה שגרם לעיכוב בשריקת הפתיחה של מספר דקות, העונש על תנאי שעמד נגד מכבי חיפה הופעל על ידי בית הדין של ההתאחדות לכדורגל. המשמעות: היציע הצפוני בסמי עופר ייסגר למשחק אחד, כאשר משחק הבית הקרוב של הקבוצה הוא מול אותה מכבי ת”א.

במכבי חיפה מתכוונים לערער על ההחלטה ובסביבת המועדון אמרו: “יש פה עניין משפטי. התנאי היה על נסיבות מחמירות וסעיף האישום לא היה על נסיבות מחמירות”.

עובד גבריאל, מנהל תפעולי במכבי חיפה, ייצג את המועדון בדיון ואמר בפני בית הדין: “אנו נאבקים בתופעות אלה. אין הכחשה לאירועים המיוחסים לנו בדו"ח השופט. השנה ביקרו במשחקינו כ-800 אלף אוהדים. האירועים בגינם הועמדנו לדין אינם מייצגים את הכלל. לאוהדים עבריינים אנו מבטלים את כרטיסי המנוי. לאחרונה פנינו לדרישות של פיצוי. כרגע אנו במו"מ עם 2 אוהדים על סכום הפיצוי. במשחק הזה זה כנראה ‘התפרץ’ ואנחנו מבינים שזה חמור”.

“אנו פועלים להעביר מסרים לפיהם יש מחיר כבד על הפרות אלה. במקרה הנדון הצבנו 6 מצלמות מול היציע הצפוני בבלומפילד + מצלמות סמויות. בסיוע האבטחה שלנו כבר בזמן המשחק נעצר אוהד מדליק אבוקה, אשר הובא בפני שופט והורחק ממגרשים ל- 30 יום המנוי שלו לעונה זו בוטל. זיהינו 3 אוהדים נוספים מפעילי אבוקה אליהם נשלחו מכתבי התראה”.

האבוקות ביציע אוהדי מכבי חיפה (נעם מורנו)האבוקות ביציע אוהדי מכבי חיפה (נעם מורנו)

בהחלטה של הדיין ישראל שמעוני, נכתב: “ הנאשמת אינה כופרת במיוחס לה בדו"ח השופט בנוגע לאירוע, לאמור: ‘פתיחת המשחק עוכבה בכ-5 דקות וזאת עקב הדלקת אבוקות ביציע הצפוני אשר היה מאוכלס באוהדי מכבי חיפה’, ובהמשך: ‘בדקה ה- 27 נזרקה כוס שתייה לעבר הדשא מהיציע הצפוני אשר היה מאוכלס כאמור באוהדי מכבי חיפה’. אשר על כן, בגין אלה אני מרשיע את הנאשמת בהתפרעות אוהדים. בנוגע לעונש הרי עסקינן באירועים חמורים, אשר כאמור דחו אפילו את פתיחת המשחק. מאידך, נציג הנאשמת הציג בפניי פירוט של פעולות והצלחות בתפיסת אוהדים עבריינים, בראש ובראשונה מדליקי אבוקות ואמצעים פירוטכניים, אך גם משליכי חפצים אחרים, פעולות אשר יש בהן ‘לרכך’ את הענישה”. 

“בשקלול כל אלה, בשים לב כי לנאשמת זו הרשעה 17 העונה בעבירות אוהדים (התפרעות והתנהגות בלתי הולמת) אני קונס את הנאשמת בסך כולל של 10 אלף ש”ח ומפעיל את עונש התנאי של סגירת יציע הצפוני באצטדיון סמי עופר”.

תל-אביב ירוקה! אוהדי חיפה כבשו את העיר



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */