יום ראשון, 21.12.2025 שעה 11:53
ליגה לאומית 25-26
3218-3515מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2422-2515הפועל כפר שלם5
2321-2515מ.ס כפר קאסם6
2221-2316מ.ס קריית ים7
2120-2215הפועל ר"ג8
2018-1915הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1535-2716מכבי יפו13
1526-1516בני יהודה14
1421-1915הפועל חדרה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

אברמוב: מעולם לא אמרתי שאקח את בית"ר י-ם

בעלי הכתומים התייחס לנושא ב-102FM: "אני מכבד את החוק, אני הבעלים של בני יהודה ואשאר כזה", "הבקרה מצליחה, חוגג לא שילם למישהו?". וגם: כלפון

|
ברק אברמוב (חגי מיכאלי)
ברק אברמוב (חגי מיכאלי)

בעלי בני יהודה, ברק אברמוב, עלה הערב (שני) לשידור בתוכנית הספורט של ישראל ב-102FM והביא את הצד שלו בנושא ארז כלפון בעקבות הפרסום בעיתון ‘דה מרקר’, וכן גם דיבר על הבקרה התקציבית, משה חוגג ובית”ר ירושלים.

ברק, המהלך עם יוסי אבוקסיס לבית”ר, נבע ממעבר עתידי שלך לקבוצה מהבירה?
“אני אמרתי שאני הבעלים של בני יהודה ואני נשאר כזה. יש כללים בהתאחדות של הכדורגל. אני מכבד את החוק. אני מעולם לא אמרתי שאקח את בית”ר, ממש לא. ההצלחה של בני יהודה זה הדבר היחידי שמעניין אותי”.

הידיעות האחרונות עלייך ועל ארז כלפון נכונות?
“הידיעות שנאמרו עליי רחוקות מלהיות נכונות. אני בודק כל מיני אופציות עסקיות לעסקים שלי, ונעשו כל מיני פגישות. רק עכשיו התחלנו את התהליך, במידה שזה יקרה, אני רוצה לראות את ארז כלפון כדירקטוריון. אמרתי שברגע שאעשה את הצעד הזה, אני רוצה לראות אותו בקבוצה. עדין לא נעשתה אליו פנייה. מישהו מנסה לעשות כאן סלט, יש אנשים שיש להם אינטרס פוליטי. אם ארז כלפון יהיה ראש המנהלת ואני אהיה בעלים של הקבוצה, אז הצעד לא ייצא לפועל, וגם אם דיברנו על משהו שיכול לקרות, אז רק עוד שנה–שנה וחצי זה יכול להתממש. לא דיברנו עדיין”.

ארז כלפון (רדאד גארז כלפון (רדאד ג'בארה)

אברמוב המשיך ואמר: “ארז הוא בנאדם משכמו ומעלה. כל מה שעשה, גם במנהלת, מוגדר כהצלחה. הוא עושה עבודה מעולה והוא מלכתחילה אמר שהוא לא יעבוד במשרה מלאה. אם לא ארז, זכויות השידור היו יורדות משמעותית. אני לא בדירקטוריון של המנהלת ואני לא בפורום המצומצם, לקחתי צעד אחורה. מה אני יכול לקבל מהמנהלת עם הסיפור של כלפון?”.

כלפון פתר את בעיית האלימות בכדורגל, את מחירי הכרטיסים והמזנונים?
“הוא מעביר כרגע חקיקה, כנסת זה לא משהו שמעבירים ביום. ההתאחדות אחראית על הכרטיסים. הקבוצות יכולות לבוא ולהגיד שהכרטיסים יעבור למנהלת. יש אינטרס לבעלי קבוצות כנראה. איך ארז יכול להעביר חוק אם אין לו רוב במנהלת? המזנונים קשורים לעירייה שמוציאה מכרז וזכיין חיצוני אחראי על המכירים. הם לא יכולים לקבוע את המחירים. ולגבי הבקרה התקציבית, היא מצליחה. יש קבוצה שלא קיבלה משכורות העונה? הגברת סייג עושה עבודה מצוינת מהבחינה הזאת”.

“לדוגמה, היא זיכתה שלא יחתימו שחקנים בהפועל ת”א עד שלא ישלמו משכורות למאור בוזגלו. אתם רוצים שהיא תהיה גם נביאה? היא לקחה צ’קים אישיים ששווים כסף, והצ’קים של משה חוגג כרגע לא שווים. חוגג ארבע שנים שילם לכולם כמו שצריך. במה משה חוגג בעייתי? הוא לא שילם כסף למישהו? ככה כולם אמרו עליי ואחרי שלוש שנים יצאתי זכאי”. 

משה חוגג (אורן בן חקון)משה חוגג (אורן בן חקון)

מה המנהלת עושה נכון לדעתך?
”אני חושב שארז לא עשה דברים שהוא כן היה צריך לעשות, וזה להעביר מספיק סמכויות למנהלת. יש יותר מדי בעלי קבוצות עם אינטרס”.

בכר לקראת גומלין רבע גמר הגביע



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */