יום שלישי, 04.03.2025 שעה 13:03
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

קהל מכבי חיפה ממשיך לבלוט, נתון עגום לאשדוד

נתוני הקהל מהמחזור ה-23: הירוקים שוב באו בהמוניהם, רק 21 צופים ליוו את הקבוצה של בן שמעון. מספר מועט לנוף הגליל, 16,365 אוהדים היו בבלומפילד

|
אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)
אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)

כמדי שבוע, גם השבת מנהלת הליגות לכדורגל פרסמה את נתוני הקהל מהמחזור החולף בליגת העל (23). במוקד עמד המשחק בסמי עופר בין מכבי חיפה להפועל תל אביב ובו אוהדי הירוקים המשיכו לבלוט לטובה ולהציג מספרים נהדרים, עם 26,566 אוהדים ירוקים ו-29,114 בסך הכול.

על הנתון העגום רשומות שלוש קבוצות. הפועל נוף הגליל הביאה רק 21 צופים שנבלעו ב-4,890 בסך הכול בדוחא מול בני סכנין. למ.ס אשדוד הייתה נציגות של 36 צופים בלבד בטדי מתוך 1,116 מול הפועל ירושלים ורק 98 אוהדים ליוו את עירוני קריית שמונה בטרנר מול הפועל באר שבע, מול 9,512 צופים של הקבוצה המארחת.

כמו כן, 15,996 אוהדים צהובים ליוו את מכבי תל אביב בבלומפילד מול הפועל חיפה, לה הגיעו 369 אוהדים. בנוסף, 6,511 אוהדים היו במשחק בין הפועל חדרה לבית”ר ירושלים בנתניה, כאשר הרוב המוחלט כמובן, 5,202 מתוכן, היו אוהדי הקבוצה מהבירה. למשחק בין מכבי פתח תקווה למכבי נתניה הגיעו 2,975 אוהדים, כאשר מתוכן 2,381 של מכבי נתניה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
יוסי אבוקסיס ורועי הרמן לקראת בני סכנין



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
/* LAST / NEXT ROUNDs */