יום רביעי, 05.03.2025 שעה 14:35
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

מלאדן קרסטאיץ': גם אם לא נתחזק זה בסדר

מאמן מכבי ת"א התייחס לרכש אחרי ה-1:3 על אשדוד: "עובדים קשה כדי להתחזק", "החצי הראשון היה הטוב ביותר מאז שהגעתי". בן שמעון: "היינו נאיביים"

|
מלאדן קרסטאיץ' (ראובן שוורץ)
מלאדן קרסטאיץ' (ראובן שוורץ)

מכבי תל אביב נוהגת להתקשות כשהיא מגיעה למפגשים מול מ.ס אשדוד בי”א, וגם הערב (שבת) במסגרת המחזור ה-20, הצהובים ממש לא ליקקו דבש בעיר הנמל. למרות זאת, בסיום חגגו שחקניו של מלאדן קרסטאיץ’ ניצחון 1:3 מתוק שהעלה אותם, לפחות זמנית, למקום השלישי בטבלה, על חשבון היריבה העירונית, הפועל תל אביב.

המאמן הסרבי אמר בסיום: “אני חושב שהייתה לנו מחצית ראשונה טובה, שלטנו במשחק והדבר היחיד שלא היה טוב זה ספיגת השער. היו לנו שניים-שלושה מצבים להוביל בהתחלה והחמצנו. זו המחצית הראשונה הכי טובה שלנו מאז שהגעתי. במחצית השנייה ראינו שלמכבי יש שחקנים טובים עם אופי שניצחו את המשחק. זה ניצחון חשוב עבור הפן המנטלי כי אחרי פיגור הבקענו שלושה שערים וניצחנו”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
קרסטאיץ' ושמיר לאחר הניצחון על אשדוד

בנוגע לשאלת החיזוק, אמר מאמן הצהובים: “אנחנו עובדים כל הזמן על חיזוק, יש לנו רק חמישה ימים אבל חייבים להבין שקשה להביא עכשיו שחקנים. אם לא יגיעו שחקנים אז גם זה בסדר. אין סיבה לאבד את הראש וגם אם נישאר עם הקבוצה הזו זה בסדר ונעשה הכי טוב שאפשר”.

על השארתו של אדוארדו גררו מחוץ לסגל הצהוב, הסביר קרסטאיץ’: “זה נורמלי, זה קורה בכדורגל. צריך לשים את זה בצד ולא להתעסק בזה עכשיו. יש פה 25 שחקנים וזה כל מה שיש לי לומר בנושא”. 

שחקני מכבי ת"א חוגגים (ראובן שוורץ)שחקני מכבי ת"א חוגגים (ראובן שוורץ)

כובש השער הראשון, טל בן חיים, הוסיף: “אני חושב ששבוע שעבר היה משחק לא קל, לא רק בגלל התוצאה, כי להבדיל מהיום שבאנו לנצח מהדקה הראשונה וגם כשנקלענו לסיטואציה לא נעימה עשינו את העבודה. שבוע שעבר עשינו 2:2 ולא הגיעה לנו נקודה. זה קשה שנראינו לא טוב מול הקהל שלנו וקיבלנו בוז. לבוא שבוע אחרי למגרש כל כך קשה ומעבר לניצחון להראות שבאנו לנצח ושידרנו את זה, אני חושב שמגיע שאפו גדול לכולם. למרות שאנחנו לא במאבק האליפות, אין לנו נקודות לאבד. הדי אן איי שלנו זה לסיים הכי גבוה אבל לא התחלנו טוב וכרגע מכוונים לנצח בכל ממשחק ולסיים הכי גבוה, במקביל לגביע”. 

טל בן חיים כובש (ראובן שוורץ)טל בן חיים כובש (ראובן שוורץ)

מן העבר השני, רן בן שמעון המאוכזב סיפר: “חצי ראשון הובלנו ומכבי היו בהלם, אבל לא קיבלנו החלטות טובות במתפרצות, לא הבאנו שמומנטומים משתנים וצריך לדעת לנצל מצבים. אחרי זה המשחק התהפך כשקיבלנו כגול. בכללי למכבי הגיע ניצחון, הם היו יותר טובים היום. הייתה לי התלבטות קשה לגבי חמישה או ארבעה בהגנה וחמישה לא הסתדר. היינו מסוכנים אבל חשופים, אז שינינו מערך. אמרתי למונטרי קמהאני שאני מצטער על החילוף המוקדם. אי אפשר להיות נאיבי בהגנה חייבים, לסגור קווים ולהיות חדים ולא היינו שם”.

מאמן אשדוד נשאל על היעדרותו של קני סייף, אך לא חיפש תירוצים: “היה פה סגל מספיק טוב כדי לנצח, למרות שקני אחלה שחקן. צריך לשחק שונה מאיך ששיחקנו. אנחנו עושים הרבה דברים טובים וחבל שנפסיד פלייאוף עליון בגלל נאיביות. יש פה חברה צעירים, נעבוד ונמשיך, כי אנחנו משחקים כדורגל חיובי”. 

רן בן שמעון (ראובן שוורץ)רן בן שמעון (ראובן שוורץ)

הקפטן של המארחת, גיל כהן, סיכם: “התחלנו טוב את המשחק וגם את החצי השני, אבל היה חוסר ערנות וקיבלנו שני שערים ואחרי זה חיפשנו שוויון, קיבלנו שלישי ונגמר הסיפור. כדי לסיים בפלייאוף צריך לשחק כמו בחצי הראשון בכל משחק. אני מאמין שנגיע לפלייאוף העליון.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */