יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:02
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

המשחק באיינדהובן ייערך ללא אוהדי מכבי ת"א

פ.ס.וו עדכנה את הצהובים כי בעקבות מגבלות הקורונה בהולנד, לא תתאפשר כניסת קהל חוץ במשחק הראשון בקונפרנס ליג. וגם: קרסטאיץ' מתכונן לאשדוד

|
זהבי וקניקובסקי (האתר הרשמי של פ.ס.וו, רדאד ג'בארה)
זהבי וקניקובסקי (האתר הרשמי של פ.ס.וו, רדאד ג'בארה)

בשורה מאכזבת עבור אוהדי מכבי תל אביב. הצהובים הודיעו היום (חמישי) כי פ.ס.וו איינדהובן עדכנה אותם שלאור מגבלות הקורונה בהולנד ועל פי החלטת התאחדות הכדורגל המקומית - לא תתאפשר כניסה של קהל חוץ במשחק נגד איינדהובן.

לכן, לא תתאפשר מכירת כרטיסים לאוהדי מכבי ת”א שלא יוכלו ללוות את הקבוצה במשחק הראשון מבין השניים בפלייאוף הקונפרנס ליג, מול ערן זהבי וחבריו. המפגש יתקיים ב-17 בפברואר באצטדיון פיליפס ויכול להכין רק 33 אחוז לאור המגבלות, כך שרק אוהדי בית יגיעו להתמודדות.

בתוך כך, אחרי ה-2:2 המאכזב מול מכבי נתניה, בו לא הצליחה להמשיך את רצף הניצחונות, מכבי תל אביב תקווה לחזור למסלול החיובי ביום שבת (17:30) באצטדיון הי”א מול מ.ס אשדוד. לקראת ההתמודדות המאמן מלאדן קרסטאיץ’ דיבר על היריבה וגם על מצב הפצועים. במקביל, עדן שמיר התייחס למפגש מול הדרומיים ולתרומתו לקבוצה.

קרסטאיץ' ושמיר לקראת המשחק מול אשדוד

מלאדן קרסטאיץ’ אמר: "לא היינו מרוצים מהתוצאה במשחק האחרון, ציפינו לנצח אבל זה הכדורגל, היה לנו מספיק זמן להתכונן למשחק הבא שבו נרצה לראות תגובה וכמובן תוצאה חיובית. אני יודע ושמעתי שזו הייתה יריבה קשה מאוד עבורנו בעבר. הם משחקים כדורגל טוב גם כיום, אני מצפה למשחק קשה אבל עשינו הכל ועדיין עושים כדי להתכונן למשחק ולהציג יכולת טובה על המגרש”.

“אנחנו לא מתייחסים למגרש, אנחנו מקווים שהמשטח יהיה במצב טוב, אני מקווה שהאווירה תהיה טובה, אני מצפה למספר גדול של האוהדים שלנו וזה יעזור לנו כדי לנצח. הפצועים? ייני בחוץ לתקופה ארוכה, הוא עדיין לא עם הקבוצה. אנריק סבוריט החל להתאמן עם הקבוצה אבל הוא עדיין לא כשיר ולא יהיה בסגל. כל שאר השחקנים מוכנים למשחק".

עדן שמיר הוסיף: "אין לנו זמן לשקוע, הפקנו את הלקחים, הסקנו את המסקנות מהמשחק, ניתחנו אותו ומסתכלים לעבר יום שבת. משחק חוץ באשדוד הוא אף פעם לא קל. גם כשאשדוד נמצאת בתקופות פחות טובות זה מגרש שקבוצות תמיד מתקשות שם. הם נמצאים בתקופה טובה ובכושר טוב, אנחנו זוכרים גם את מה שעברנו איתם בסיבוב הקודם בבלומפילד. נכבד אותם, נתכונן בהתאם ונתרכז במה שאנחנו צריכים לעשות".

עדן שמיר חוגג (רדאד געדן שמיר חוגג (רדאד ג'בארה)

"אני שמח שמעריכים ורואים את העבודה הקשה שלי באימונים ובמשחקים. אני תמיד אעלה מחויב, גם אם אפתח בהרכב וגם אם אעלה מהספסל. אשתדל תמיד לתת את המאה אחוז שלי, אני רוצה להמשיך להתקדם, לעזור לקבוצה להתקדם, אני טוטלי בעזרה שלי לקבוצה וכל עוד אני נקרא לעלות למגרש, אעשה את הכל".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */