יום חמישי, 25.12.2025 שעה 14:08

מוזר, ואפילו מדאיג: פנג שוואי הכחישה שהוטרדה

בראיון הראשון שלה לתקשורת מאז שפרסמה כי הותקפה מינית ע"י סגן ראש הממשלה בסין, הטניסאית הכחישה והבטיחה שמדובר באי הבנה: "מעולם לא טענתי זאת"

|
פנג שוואי (רויטרס)
פנג שוואי (רויטרס)

אחד מהסיפורים המוזרים של השנה. הטניסאית הסינית, פנג שוואי, טענה לפני תקופה קצרה שהותקפה מינית על ידי סגן ראש הממשלה בזמנו של סין, ומאז אף הספיקה להיעלם לתקופה קצרה ולהדאיג את ארצות הברית וכל שאר העולם. היום (שני) היא דיברה לראשונה מאז הפרשה בתקשורת והפתיעה לחלוטין.

“היו הרבה אי הבנות מהפוסט שלי”, אמר שוואי בראיון שקיימה בסין, כאשר באיגוד הטניס העולמי קיים חשש שבמדינה שלה צנזרו את דבריה, “מעולם לא אמרתי או כתבתי שמישהו תקף אותי מינית”, הוסיפה, זאת למרות שבנובמבר טענה שזאנג גאולי שידל אותה לקיים עמו יחסי מין.

הפוסט המדובר היה בן 1,600 מילים, ובין היתר היא כתבה שם: “למה באת ושוב חיפשת אותי אחרי שנפרדנו, לקחת אותי הביתה והכרחת אותי לשכב איתך?”. לאחר מכן, שוואי נעלמה למספר שבועות, אבל בסין צצו מוקדם יותר החודש תמונות שלה מביתה ומסר ממנה ש”הכול בסדר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */