יום חמישי, 06.03.2025 שעה 15:55
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

לם: הליגה שוויונית, המשחק הזה הוא מוקש מסוכן

מאמן מכבי נתניה דיבר לקראת הפועל ירושלים בשבת ב-15:00: "מתכוננים כמו שהתכוננו לכל מפגש. זה על שש נקודות". ג'אבר: "בני הכניס אנרגיות בקבוצה"

|
בני לם (חגי מיכאלי)
בני לם (חגי מיכאלי)

לאחר שעברה בהצלחה יחסית את שלושת משחקיה מול הגדולות, מכבי נתניה תתארח ביום שבת (15:00) אצל הפועל ירושלים, כאשר בפעם הראשונה תחת בני לם הקבוצה תגיע להתמודדות כפייבוריטית.

״עברנו ארבעה משחקים. יש כאלה בתקשורת שאומרים שלקחנו ארבע נקודות מתוך תשע. למה לא אומרים שלקחנו שבע מתוך שתים עשרה? אני חושב שגם הצוות שלי שלקח את הניצחון בסכנין מגיע לו כל הקרדיט, אבל אני יכול להגיד לכם דבר אחד: גם לי מבחוץ היה חלק גדול במשחק הזה״, אמר המאמן במסיבת העיתונאים לקראת ההתמודדות. ״הראש שלנו בהפועל ירושלים והכנו את הקבוצה בצורה מצוינת. אני מקווה שנחזור עם הנקודות״.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
לם: אם לא הייתי מאמין בשחקנים לא הייתי בא

מגיעים כפייבוריטים: ״אני לא נכנס למי פייבוריט ומי לא. כמו שהתכוננו נגד מכבי תל אביב, באר שבע וחיפה אנחנו מתכוננים להפועל ירושלים. אני לא חושב שבמשחקים מול הגדולות מקבלים ארבע נקודות על ניצחון. אלו אותם שלוש נקודות. המשחק הזה הוא על שש נקודות ונבוא מוכנים. אני שומע שכולם אומרים שהליגה שוויונית וכל אחת יכולה לנצח כל אחת כך שאלו הם הדברים. זה משחק מסוכן, שהוא מוקש. הפועל ירושלים ניצחה את מכבי פתח תקווה. אני מתייחס לקבוצה שלי ואיך להביא אותה מוכנה״.

השינוי שהביא: ״מי שמכיר אותי, יודע שגם אם הבקענו שער אני אבקש מהשחקנים להוציא את הכדור מהרשת. אני תמיד רוצה עוד ועוד והשחקנים מרגישים את זה באימונים. אני לא מסתפק בכלום. אני רוצה אותם תמיד הרבה יותר טובים״.

בני לם וכארם ג׳אבר (חגי מיכאלי)בני לם וכארם ג׳אבר (חגי מיכאלי)

השתלבות בצמרת: ״אני בסה״כ פה כמעט חודש ועוד כמה משחקים אדע את הדברים יותר לעומק. אני רואה דברים טובים ואמרתי לשחקנים ביום הראשון שאם לא הייתי מאמין בהם ולא הייתי סומך עליהם לא הייתי מגיע לפה. הם מיישמים את מה שאנחנו מדברים ורוצים. יש פה קבוצה חזקה, טובה ובריאה. כל אימון ומשחק זו הנאה, בפרט שאתה רואה את הקהל הנתנייתי מגיע בהמוניו, מרוצה. יושב פה לידי כארם ג׳אבר, שמעתי מה דיברו ושלא התלהבו ממנו בהתחלה והיום הוא אחד השחקנים הכי טובים. ככה ייראו את ההתקדמות אצל השחקנים. ברגע שאתה נותן, הקהל אוהב״.

פציעתו של אלמוג כהן: ״הוא עבר צילום ויש לו קרע במפשעה. יש לו הרבה בעיות. אני אשמח מאוד שאחד כמו אלמוג כהן יבריא וייכנס לסגל. הוא יעזור לי מאוד. אנחנו חייבים לחכות עם זה, אין לנו ברירה. לא באתי פעם אחת שבאתי ואמרתי שחסר לי קונסטנטין או קארצב. מי שיש הוא תמיד הכי טוב. מדברים על איזה רכש אביא בינואר ומבחינתי יש לי כבר שניים כאלה: קארצב וקונסטנטין. אני עוד לא הרגשתי אותם ויודע כמה הם שחקנים טובים״.

בני לם (חגי מיכאלי)בני לם (חגי מיכאלי)

הגרלת הגביע מול הפועל פ״ת: ״אני תמיד מתייחס למשחקים כאלה כמו שחקן. לקחתי גביע במכבי נתניה בתור שחקן בשנת 1977/78, אבל הייתה עונה אחת שהפסדנו בקריית אונו ואני לא אשכח את זה שלא ישנתי שבוע ובכיתי כי היינו קבוצה עם פוטנציאל לזכות. גביע זה גביע ויש לו חוקים משלו. כמו שהבטחתי לקהל, נבוא מוכנים לכל משחק. אני מצפה שהקהל יחזיר לי ויבוא בהמוניו לעודד את הקבוצה כי הם השחקן ה-12 שלנו״.

המגן, כארם ג׳אבר, התייחס למעבר לשיטת חמשת שחקני ההגנה שעושה לו טוב: ״גם בארבעה שחקני הגנה אני מרגיש נוח, אבל עם חמישה שחקני הגנה אני יכול לתקוף יותר. בני הביא את השיטה ההתקפית הזאת כי הוא רוצה לתקוף כל הזמן ואני מבסוט על זה״.

כארם ג׳אבר (חגי מיכאלי)כארם ג׳אבר (חגי מיכאלי)

השינוי שהביא בני לם: ״הוא הביא אנרגיות חדשות למועדון ושיטה חדשה של לחץ שאנחנו לומדים אותה בכל יום. אנחנו באים לכל מגרש נגד כל קבוצה כדי ללחוץ אותה ולשחק את הכדורגל שלנו״.

המטרות: ״אנחנו מתרכזים במשחק הקרוב כי הוא על שש נקודות ואם ננצח אותו נראה לאן אנחנו הולכים השנה״.

כארם ג׳אבר (חגי מיכאלי)כארם ג׳אבר (חגי מיכאלי)

הכושר הטוב בנתניה ובנבחרת הצעירה: ״זה כיף גדול גם לשחק בנבחרת כי זו גאווה ללבוש את המדים הללו. אני מנסה להתקדם מאימון לאימון וממשחק למשחק כדי להמשיך להתקדם״.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */