יום רביעי, 05.03.2025 שעה 20:01
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה צרפתית 24-25
6223-6624פאריס סן-ז'רמן1
4929-5224מארסיי2
4628-4924ניס3
4331-4824מונאקו4
4127-3924ליל5
3931-4424ליון6
3732-3824שטרסבורג7
3326-3124טולוז8
3329-2924לאנס9
3340-3624ברסט10
2932-3424ראן11
2838-3424אוקזר12
2738-2624אנז'ה13
2442-2824נאנט14
2238-2624ריימס15
2050-2324לה האבר16
1956-2424סנט אטיין17
1558-2124מונפלייה18

מסי סובל מבעיה חוזרת בשריר, בספק ללייפציג

הפרעוש הוחלף במחצית במהלך ה-1:2 של פ.ס.ז' על ליל ועלול להחמיץ את המשחק בליגת האלופות ברביעי. בקבוצה מאסו בביקורות: "חוצה את גבול הטעם הטוב"

|
ליאו מסי (רויטרס)
ליאו מסי (רויטרס)

למרות שחזרה למסלול הניצחונות והפגינה הרבה מאוד אופי אתמול (שישי) עם מהפך ו-1:2 על האלופה, ליל, פאריס סן ז’רמן המשיכה להתמודד עם ביקורות אחרי המשחק, אותו היא סיימה עם פער של 10 נקודות בפסגה. החילוף של ליאו מסי במחצית והיכולת של ניימאר עמדו במוקד בסיום, ונראה שחבורת הכוכבים של מאוריסיו פוצ’טינו תמשיך להתמודד עם החיצים שמופנים אליה, כל עוד היא לא תסיים כל משחק עם ארבעה או חמישה שערים ברשת של היריבה. 

בצל הניצחון, בקבוצה קיבלו בשורות מטרידות במיוחד מכיוונו של ליאו מסי. הפרעוש שהוחלף סובל מבעיה חוזרת בשריר, ובמועדון מקווים שיצליחו לפתור אותה לפני המשחק ברביעי הקרוב נגד לייפציג.

ניימאר (רויטרס)ניימאר (רויטרס)

“הביקורות כלפינו וכלפיי נורמליות מבחינתי”, אמר ניימאר אחרי המשחק. “אני משחק כדורגל מקצועני כבר 15 שנים ולצערי אני רגיל לכך, למען האמת, פשוט לא אכפת לי. הביקורת הכי חשובה מבחינתי היא זו שאני מפנה כלפי עצמי ואת התשובות אני חייב לקבוצה שלי על המגרש. אני רואה מה הקבוצה הזו עושה על ומחוץ למגרש ואני יכול להגיד שאני רגוע לחלוטין”. 

שחקני פ.ס.זשחקני פ.ס.ז' חוגגים עם די מריה (רויטרס)

אבי המהפך, אנחל די מריה, שכבש ובישל למרקיניוס בתוך 14 דקות בלבד, הסביר מדוע בן ארצו וחברו לנבחרת סיים את חלקו במשחק במחצית: “ליאו סבל מכאבים עוד לפני המשחק. החילוף שלו היה למעשה אמצעי זהירות”. בנוגע למשחק עצמו הוסיף: “היו לנו כמה רגעים מורכבים, אבל עשינו את העבודה שלנו וזה הכי חשוב".

אנחל די מריה (רויטרס)אנחל די מריה (רויטרס)

“אנחנו לא נמצאים איפה שאנחנו רוצים, אבל הקבוצה עובדת קשה מאוד”, הסביר המנהל המקצועי, לאונרדו, שענה לביקורות מצד התקשורת. “אני לא אוהב את הדרך ששופטים אותנו, את הצורה שבה מדברים עלינו, מבחינתי זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב. אפשר לומר שאנחנו לא מספיק טובים כמו שציפו מאיתנו אבל מה שקורה קצת חורג מהמציאות. להגיד שהמאמן לא מבין בכדורגל, שהוא נולד אתמול, שהשחקנים שלנו אפסים? זה לא רציני. להגיד שלא ידענו מה המצב הרפואי של סרחיו ראמוס, נו באמת, אתם משחקים את המשחק של התקשורת הספרדית”.

האם הוא מודאג מהכושר של מסי: “צריך לזכור שהוא חזר אחרי שהיה עם הנבחרת. אני לא מודאג משום דבר. אנשים חושבים שהשחקנים שלנו לא מתנהלים במקצוענות, אבל זה לא קרוב למה שקורה במציאות. הביקורות כלפיי השחקנים שלו ובמיוחד כלפיי ניימאר הן לא הוגנות”.

ליאו מסי (רויטרס)ליאו מסי (רויטרס)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */