יום שבת, 01.03.2025 שעה 10:56
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5614-4824הפועל ב"ש1
5125-5124מכבי ת"א2
4627-5024מכבי חיפה3
4232-4524בית"ר ירושלים4
3828-3724הפועל חיפה5
3535-3724מכבי נתניה6
3132-2624מכבי בני ריינה7
3037-2524עירוני ק"ש8
2635-3024הפועל ירושלים9
2439-2024מכבי פ"ת10
2333-1824בני סכנין11
2335-1824עירוני טבריה12
1847-3324מ.ס אשדוד13
1737-1824הפועל חדרה14

"צריכים לעבוד קשה, מה שהיה נגד מכבי נגמר"

לקראת מכבי חיפה בשני, בנתניה מנסים לרדת לקרקע: "חייבים לשמור על זה". חדשות טובות מכיוונו של צדק, אליהו שסומן כפוטנציאל חתם בנוער, גבאי הצטרף

|
שחקני מכבי נתניה חוגגים (רדאד ג'בארה)
שחקני מכבי נתניה חוגגים (רדאד ג'בארה)

לאחר הניצחון המרשים ביום שבת על מכבי תל אביב, במכבי נתניה מנסים לרדת לקרקע, לקראת המשחק ביום שני בסמי עופר מול האלופה מכבי חיפה. ״אני שמח מהדרך של הניצחון ומהלחץ, אנחנו חייבים לשמר את זה״, אמר בני לם לשחקניו בשיחה שערך עימם: ״אנחנו צריכים לעבוד קשה כל השבוע. מה שהיה נגד מכבי ת”א נגמר״.

הבשורה הטובה מגיעה מכיוונו של הבלם שיר צדק, שסבל מהתכווצות במפשעה לאחר המשחק מול מחזיקת הגביע, אך אתמול ערך אימונים מלאים בשני האימונים שנערכו. בעניין אחר, לאחר פתיחת העונה המאכזבת בקבוצת הנוער, במועדון ממשיכים לחזק את הקבוצה: אתמול (שלישי) חתמו בקבוצה שני שחקנים נוספים – הקשר אושר אליהו והחלוץ גל גולדברג. היום הצטרף אליהם גם החלוץ לירוי גבאי שחתם לשלוש שנים באמצעות סוכניו גלעד קצב ושרון יונה.

עידן בן אבו ואושר אליהו (באדיבות מכבי נתניה)עידן בן אבו ואושר אליהו (באדיבות מכבי נתניה)

בנוגע לאליהו, מדובר בשחקן אשר משתייך לסגל נבחרת הנוער אשר התאמן תחת מאמן הבוגרים בני לם בקבוצת הנוער של מכבי חיפה. השחקן חתם אצל היהלומים בחוזה לשלוש עונות באמצעות סוכנו עידן בן אבו והוא מסומן כפוטנציאל עתידי לקבוצת הבוגרים כאשר במועדון שילמו עליו לא פחות מ-100,000 ש”ח. גבאי, שחתם היום ויחזק את קבוצת הבוגרים, גדל ושיחק במכבי נתניה עד גיל 15 והוא חזר למועדון לאחר ששיחק במכבי חיפה.

שווים במדים (באדיבות מכבי נתניה)שווים במדים (באדיבות מכבי נתניה)

כמו כן, במועדון פתחו שלשום את העונה השלישית תחת המיזם ״שווים בספורט, אשר מופעל על-ידי "רגעים" - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ואגף הספורט של עיריית נתניה המקדמת הזדמנויות עבור אנשים עם מוגבלויות (תקשורתית, קוגניטיבית, נפשית, פיזית, חושי) בצוותא עם אוהדי הקבוצה. הקבוצה מקיימת אימונים אחת לשבוע ומשתתפת בטורנירים ארציים, כאשר באימון הבכורה השתתף גם המאמן בני לם.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */