יום שלישי, 13.01.2026 שעה 14:07
ליגה צרפתית 25-26
4013-3117לאנס1
3915-3717פאריס סן-ז'רמן2
3217-3617מארסיי3
3222-3317ליל4
3017-2517ליון5
3024-2917ראן6
2421-2617שטרסבורג7
2322-2417טולוז8
2330-2717מונאקו9
2220-1817אנז'ה10
2227-2317ברסט11
1929-2017לוריין12
1823-1517לה האבר13
1830-2017ניס14
1631-2217פ.צ. פאריס15
1428-1617נאנט16
1227-1417אוקזר17
1238-1817מץ18

אמבפה: אני לא זלאטן או לבנדובסקי, שחקן אחר

אחרי שדיבר עם ל'אקיפ, כוכב פ.ס.ז' שוחח גם עם רשת RMC ופתח הכול: טענות הקהל, שיתוף הפעולה עם מסי, השמועות על ניימאר, הפנדל בצרפת וההצעה מריאל

|
קיליאן אמבפה באימון (האתר הרשמי של פ.ס.ז')
קיליאן אמבפה באימון (האתר הרשמי של פ.ס.ז')

אחרי שפורסם הראיון שהעניק ל’לאקיפ, הערב (שלישי) פורסם הראיון המלא של קיליאן אמבפה לרשת RMC הצרפתית, ובו שיתף את שעל ליבו והמשיך לספר את מה שאירע בקיץ האחרון כשהמעבר שלא לריאל מדריד נפל.

אמבפה אמר: “יש לנו את ניימאר ומסי שהם שחקנים יצירתיים. אני גם כאן כדי לפנות מקום על מנת שיוכלו לשחק, זו שלישייה. עלינו להשלים זה את זה, כל אחד נותן מעצמי כדי שכולנו נצמח ביחד. היה פה מסע רכש מצוין וכל העולם ראה שפאריס רוצה לעשות הכל כדי להשיג את השאיפות שלה. עשינו את העבודה בליגת האלופות מול סיטי, אנחנו מתקדמים בשקט כדי להיות מוכנים לשלבים המכריעים של העונה”.

קיליאן אמבפה (רויטרס)קיליאן אמבפה (רויטרס)

העמדה שלו במגרש מאז ההגעה של מסי: “במרכז אני מרגיש הכי מסוכן, אבל כשאתה משחק עם מסי וניימאר אתה יכול להיות מסוכן מכל עמדה. הם מעמידים אותך בתנאים כמעט אופטימליים ויש הרבה חופש. אני לא מספר 9 כמו רוברט לבנדובסקי שלא עוזב את הרחבה או קבאני או איברהימוביץ’ בזמנו, אני שחקן אחר לגמרי, שיכול גם להתרחק הצידה ויש לו חופש. כשאתה משחק עם שחקנים כאלה, מהטובים בעולם, אתה חייב לחלק את העוגה ולהיות חכם”.

המשחק מול מונפלייה בו נראה כועס על ניימאר: “אלו דברים שקורים, דיברנו על זה במשך 20 שניות וזה נגמר. אני מכיר את העולם הזה ואיך חדר הלבשה עובד. מבחוץ זה נראה כאילו ‘איך הוא מדבר?’, אבל מי שחי את זה בפנים מבין שזה ככה. יש לי הרבה כבוד והערצה לניימאר. לשחק עם מסי זה קל, הוא שחקן שתמיד יודע לתת את הכדור הנכון ולעשות את התנועה הנכונה. זה מה שהפך אותו לאחד הגדולים בהיסטוריה”.

קיליאן אמבפה בחימום (רויטרס)קיליאן אמבפה בחימום (רויטרס)

החמצת הפנדל מול שווייץ ביורו: “באותו הרגע רק רציתי לחזור הביתה, להתקלח ולשכוח מזה כמה שיותר מהר. לא חיפשתי תמיכה וחיבוקים. כשאתה מנצח יש שבחים אבל כשאתה מפסיד יש ביקורות, זה הכדורגל וזה טבעי. כשאני לוקח פנדל אני מודע לסיכון הזה. באותו הרגע הודחנו מהיורו והייתה אכזבה גדולה מאוד”.

הדיבורים עם ריאל מדריד בקיץ: “ביקשתי לעזוב את הקבוצה מהרגע שסירבתי להארכת החוזה. רציתי שלמועדון יהיו דמי העברה ומחליף איכותי, זה מועדון שנתן לי הרבה והייתי מאושר במשך 4 שנים כאן ואני עדיין. באמת רציתי שתהיה עסקה ושכולם יהיו מרוצים. אמרתי לכולם במועדון על הכוונה שלי לעבור לריאל מדריד. אמרו שלא אעזוב? זה קצת מפחיד האמת, אני מדבר בכנות. זה מפחיד כשהנשיא אומר שלא תעזוב בחינם. שמעתי כבר בתקשורת שדחיתי 6 או 7 הצעות חידוש חוזה ואני לא מדבר עם לאונרדו, זה לא נכון”.

ניימאר ואמבפה (רויטרס)ניימאר ואמבפה (רויטרס)

עוד אמר בנושא ריאל: “עמדתי הייתה ברורה, רציתי לעזוב. קיבלתי את ההחלטה הזו ורציתי ללכת. הקריאות נגדי? זה לא אומר שהם לא אוהבים אותי, הקהל תמך בי תמיד. גם אני הייתי קורא בוז אם הייתי שומע את כל מה שפורסם בתקשורת. לקחתי את זה למקום שהקהל אוהב אותי. קיבלתי הצעה מריאל ב-26 באוגוסט ואז הכל התפוצץ”.

אמבפה הרחיב: “אני אוהב כדורגל וזה משהו שעושה אותי שמח מאוד. להיות מאמן בעתיד? למה לא? אני אוהב כדורגל וזה סרט ההמשך, אבל זה עוד מוקדם מדי לדבר. אני צופה בכדורגל באופן קבוע. קיבלתי השראה מכריסטיאנו רונאלדו כשהייתי צעיר, הערצתי גם את מייקל ג’ורדן. לשחק עם מסי זה מדהים, הוא גאון כדורגל”.

קיליאן אמבפה ברחבה (רויטרס)קיליאן אמבפה ברחבה (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */