יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:02

סכנין התנצלה בפני פוקסמן: הדברים נאמרו בלהט

אחרי שנקנסו ב-7,500, במועדון התנצלו בפני השופט בעקבות האמירות אחרי ההפסד למכבי חיפה והטענות לגזענות: "מתנצלים, אבל הגולים לא היו חוקיים"

|
דוד פוקסמן (עמרי שטיין)
דוד פוקסמן (עמרי שטיין)

אחרי שנקנסה ב-7,500 ש”ח (ועוד 15,000 ש”ח על תנאי למשך שנה) בעקבות ההתבטאויות החריפות כנגד השופט דוד פוקסמן, שישב בניידת ה-VAR במשחק מול מכבי חיפה שעורר סערה גדולה לאור החלטות השיפוט בו, בני סכנין פרסמה היום (חמישי) הודעה בנושא והביעה את התנצלותה על הדברים שנאמרו.

בהודעה נכתב: “על אף טעויותיו הכבדות של כבוד השופט פוקסמן דוד במשחק האחרון בין בני סכנין למכבי חיפה ואשר פגעו קשות במועדון בני סכנין, ומתוך אמונה מלאה בשליחות החברתית של הכדורגל והעשייה המתמדת של כל בעלי העניין, כולל בני סכנין, למען העצמת קשר חיובי ובונה בחברה ולמען התלכדות כל הכוחות למיגור האלימות והגזענות – מצאנו לנכון ובצדק למשוך מהודעת המועדון הקודמת את תיאורי “הגזענות והכוונות להטיית המשחק במזיד וההגעה למשחק לא בידיים נקיות”, אשר יוחסו לכבוד השופט פוקסמן”.

עוד נכתב: “הדברים באו בלהט הסערה והכאב. עם כל זאת אנחנו נדבקים בדעה שטעויות השיפוט של המשחק יצרו שני שערים בלתי חוקיים לזכות היריבה המארחת מכבי חיפה ויצרו משיכה לא מוצדקת של 3 נקודות מבני סכנין. המועדון מביע התנצלות בפני כבוד השופט פוקסמן על התיאורים אשר הוזכרו לעיל”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */