יום שני, 12.01.2026 שעה 19:05

טרפת זהבי: עוד 4,000 כרטיסים נמכרו לאוסטריה

השלושער האדיר עשה את שלו והאוהדים מסתערים על הכרטיסים, כאשר כבר 16,000 הבטיחו את מקומם בסמי עופר למשחק הנבחרת ביום שבת. הצפי הוא ל-25,000

|
זהבי חוגג (רויטרס)
זהבי חוגג (רויטרס)

השלושער האדיר של ערן זהבי אתמול (רביעי) מול איי פארו גורם לטרפת שלא הייתה הרבה זמן סביב נבחרת ישראל. אם עד אתמול בערב חשבו שהאצטדיון מול אוסטריה ביום שבת (21:45) יהיה חצי ריק, הרי שכעת התחושה שכמות הצופים תגיע ל-25,000 בסמי עופר.

בשעות הבוקר נמכרו כבר כ-4,000 כרטיסים ועד כה ממנויים וכרטיסים הבטיחו את מקומם באצטדיון כ-16,000 אוהדים כחול-לבן. מלבד זאת יש כ-2,000 הזמנות מטעם ההתאחדות וההערכה היא שביומיים הקרובים יימכרו עוד אלפי כרטיסים והנבחרת תזכה לעידוד גדול יותר משחשבו תחילה.

לכולם ברור שההתמודדות מול האוסטרים היא משחק מפתח - ניצחון נוסף בבית המוקדמות יציב את הנבחרת של וילי רוטנשטיינר בפוזיציה טובה ואילו הפסד באצטדיון החיפאי ואפשר להתכונן כבר לקמפיין הבא של הנבחרת.

זהבי: "יכול להבין את העליהום על דאבור"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */