יום חמישי, 25.12.2025 שעה 06:55

אדלשטיין תובע 179 אלף ש"ח מאדומים אשדוד

החלוץ, ששיחק בעונה האחרונה בשורות העולה החדשה ללאומית, פנה לבוררות לאחר שלדבריו קבוצתו הלינה את שכרו, התעלמה מזכויותיו והפרה את החוזה החתום

|
אוהד אדלשטיין עם הכדור (שחר גרוס)
אוהד אדלשטיין עם הכדור (שחר גרוס)

אוהד אדלשטיין היה אחד מגיבורי העלייה של אדומים אשדוד לליגה הלאומית, אבל היום (רביעי) השחקן הגיש תביעה נגד קבוצתו לשעבר, ששיחררה אותו מחוזהו בסיום העונה החולפת והלינה את שכרו, כדבריו. התביעה הוגשה למוסד לבוררות שליד ההתאחדות לכדורגל.

לפי כתב התביעה, שהוגש לבית הדין של ההתאחדות באמצעות עורכי הדין ניר ענבר ואסף גרופר, אדומים אשדוד מתבקשים לשלם לאדלשטיין 179,416 שקלים. הקבוצה עדיין חייבת לאדלשטיין חלק ממענק החתימה (10,000 ש”ח), שכר על שלושה חודשים (29,000 ש”ח), מענק עלייה (50,000 ש”ח) וכסף על זכויות סוציאליות: פנסיה, פדיון ימי חופשה ופיצוי כספי.

אוהד אדלשטיין ואדומים אשדוד (שחר גרוס)אוהד אדלשטיין ואדומים אשדוד (שחר גרוס)

עוד השחקן טוען באמצעות עורכי דינו. הקבוצה התירה את חוזהו של אדלשטיין, בניגוד לסעיף בחוזה המקורי בין הצדדים בו עליית ליגה הבטיחה חידוש שלו באופן אוטומטי. הקבוצה לא קיימה שימוע לפני שחרור השחקן מחוזהו ולפי כתב התביעה מונעת ממנו להתאמן באופן מסודר לקראת העונה הקרובה. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */