מערכת ONE
|
![רוני לוי (איציק בלניצקי)](https://photo.one.co.il/Image/GG/7,1/1544380.webp?width=700)
רוני לוי (איציק בלניצקי)
הפועל באר שבע העפילה הערב (חמישי) לשלב הפלייאוף במוקדמות הקונפרס ליג, לאחר שרשמה ניצחון גדול 0:4 על וורוצלאב הפולנית. הדרומיים הגיעו למשחק בידיעה שניצחון בהפרש של שני שערים יקנה להם את הכרטיס לשלב הבא, לאחר שהפסידו 2:1 במשחק הראשון בפולין, עמדו במשימה בגדול. ב”ש תפגוש בשלב הבא את אנורתוזיס הקפריסאית.
רוני לוי, שבוודאי מרוצה מהמהפך והעפלה לשלב הבא, אמר בסיום: ”מגיע מחמאות גדולות לשחקנים, שיחקנו נגד יריבה מאוד מסוכנת בחלק ההתקפי, היה לנו קרב קשה מאוד. התוצאה קצת משקרת היא מראה כיאלו זה היה קרב קל אבל זה לא היה כך, השחקנים השקיעו הרבה והראו את היכולת שלהם והפוטנציאל שטמון בהם. במשחק הראשון היה לנו קשה, וורצולאב היא קבוצה ביתית מאוד חזקה והיה לנו קשה שם. אבל כל משחק לגופו בבית מול הקהל שלנו היה לנו נוח יותר”.
שחקני ב"ש חוגגים (איציק בלניצקי)על המפגש מול האקסית: “אנתרוזיס זה כמו בית בשבילי. זה מועדון ואנשים שאני מאוד אוהב והוגרלנו דווקא נגדם. הם מועדון גדול ויש לנו משוכה קשה מאוד”.
אם קבוצתך תכבוש אתה תחגוג גול או שכמו השחקנים תמנע מלחגוג: “יש לי הרבה מאוד חברים שם ואני מאוד אוהב את הקבוצה הזו אבל אני לא שחקן, אני יכול לחגוג גול”.
אריאל הרוש, אקס אנורתוזיס אמר בסיום: “אחרי ניצחון 0:4 עם הקהל ואווירה המטורפת ההרגשה נהדרת, ידענו שאנחנו צריכים לתת הכל ושאין דרך חזרה מהמשחק הזה ואני שמח שעשינו את זה”.
אריאל הרוש (איציק בלניצקי)על הבעיטה הארוכה שהובילה לשער הראשון: “זה משהו שאני עושה תמיד עם החלוצים שלי אני שמח שזה הלך היום. ניסיתי את זה כמה פעמיים אני שמח שזה עבד לנו היום וזה שחרר אותנו. המשחקים באירופה הופכים לקשים יותר בכל שלב, אנחנו נצטרך לתת מאה אחוז כולם”.
אלונה ברקת מרוצה בסיום (אינסטגרם)