מערכת ONE
|

ליאל עבדה (האתר הרשמי של סלטיק)
מקבל את הקרדיט. ליאל עבדה פותח בהרכב סלטיק שתארח הערב (חמישי, 18:45) את יבלונץ הצ’כית במסגרת סיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית. הסקוטים, אשר הודחו ממוקדמות ליגת האלופות ורשמו הפסד מפתיע במחזור הפתיחה של הליגה הסקוטית, ינסו להתאושש על חשבון הצ’כים.
עבדה, שכבש במשחק הבכורה שלו במדי המדים הירוקים-לבנים, קיבל פעם נוספת את הקרדיט ב-11 מאמנו. הקשר הישראלי, אשר הציג יכולת גבוהה במשחקיו הראשונים במדי סגנית אלופת סקוטלנד, מקווה להמשיך את הכושר הטוב ולהשיג עם קבוצתו מקדמה לקראת משחק הגומלין בחוץ. לצדו של הקשר גם ניר ביטון קיבל קרדיט בהרכב הפותח של הסקוטים, כאשר ג’ו הארט האגדי שחתם רק שהשבוע בקבוצה, יעלה בין הקורות. בנוסף, בקישור יפתח איסמעילה סורו, אקס בני יהודה.
מנגד הצ’כים, אשר סיימו בעונה החולפת במקום השלישי, מקווים לחולל הפתעה ענקית ולהדיח את מועדון הפאר הסקוטי. יבלונץ נכשלה בשתי העונות האחרונות להעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית.