יום שני, 12.01.2026 שעה 13:23

לפיד: אלופות ואלופים, ליברמן: כוחנו באחדותנו

שר החוץ וראש הממשלה החליפי החמיא לחבורה של סמדג'ה והרשקו, שר האוצר ליברמן הוסיף: "זו לא סתם סיסמה", שרת התחבורה מירב מיכאלי: "אלופותים"

|
יאיר לפיד (רויטרס)
יאיר לפיד (רויטרס)

נבחרת הג’ודו עשתה היום (שבת) היסטוריה, כשזכתה במדליית ארד ראשונה בתחרות הקבוצתית בג’ודו, שהפכה למדליה השישית שהענף מביא למדינת ישראל. הברכות כמובן לא אחרו להגיע, כשגם הפוליטיקאים הישראליים חגגו עם החבורה המדהימה של אורן סמדג’ה ושני הרשקו. 

שר החוץ וראש הממשלה החליפי, יאיר לפיד, היה קצר וקולע בחשבון הטוויטר שלו כשצייץ: “יש, אלופות ואלופים!”. גם חברו לממשלה, שר האוצר אביגדור ליברמן, בירך את נבחרת הג'ודו על ההישג הנפלא בטוקיו וכתב: "כוחנו באחדותנו זו לא סתם סיסמה. ברכות לנבחרת הג'ודו על המדליה השנייה שלנו!".

תמנע נלסון לוי חוגגת (רויטרס)תמנע נלסון לוי חוגגת (רויטרס)

שרת התחבורה, מירב מיכאלי, בירכה גם היא: “ככה זה שנשים וגברים נלחמות ונלחמים יחד :)) מדליה מרגשת וחשובה במיוחד, קבוצתית ולאומית במובן הכי יפה של המילה. אלופותים!” 

הנבחרת האולימפית חוגגת את המדלייה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */