יום ראשון, 23.02.2025 שעה 20:39
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

"איטליה, תעשי את זה", "אנגליה, בשביל המלכה"

בארץ המגף ובממלכה כבר לא יכולים לקרב הענק בוומבלי בגמר היורו ב-22:00: "איטליה בחלום, כל אירופה מריעה לך", "קיין, זמן הקיסר". כותרות העיתונים

|
כותרות העיתונים באנגליה ואיטליה (מערכת ONE)
כותרות העיתונים באנגליה ואיטליה (מערכת ONE)

יורו 2020 יגיע הערב (ראשון) לשיאו, עם משחק הגמר הכי גדול שאפשר היה לבקש בין שתי הנבחרות שהרשימו יותר מכל בטורניר – איטליה מול אנגליה, שתקווה לזכות בתואר ראשון אחרי 55 שנה לעיני הקהל הביתי בוומבלי. בוקר ההתמודדות, בשתי המדינות כבר לא יכולים לחכות לערב וגם כותרות העיתונאים לבשו חג עם כותרות לאומיות במיוחד. 

“תעשי את זה אזורי!” נכתב בכותרת של ה’גאזטה דלו ספורט’ מעל התמונה של פדריקו קייזה וז’ורז’יניו משני צידיו של מאמן הנבחרת, רוברטו מנצ’יני. ב’איל מסאג’רו’ נכתב: “אירופה מריעה לאיטליה. ב’לה סטאמפה’ התייחסו ליום הספורטיבי הגדול שעומד בפני האיטלקים, שיכלול עוד קודם לכן את גמר ווימבלדון שייערך מספר שעות קודם לכן, בו מתאו ברטיני יהפוך לאיטלקי הראשון שמגיע למעמד מול נובאק ג’וקוביץ’ וכתבו: “איטליה בחלום”.

הכותרת בגאזטה (צילום מסך)הכותרת בגאזטה (צילום מסך)
הכותרות באיל מסאגהכותרות באיל מסאג'רו (צילום מסך)
הכותרות בהכותרות ב'לה סטמפה' (מערכת ONE)

מן הצד השני של המתרס, אנגליה פשוט בטירוף מוחלט לקראת המשחק. האנגלים לא היו כל כך קרובים לזכות בתואר כבר 55 שנה וגם הכותרות בעיתונים התייחסו לפעם האחרונה שנבחרת שלושת האריות זכתה בטורניר גדול, אז זה היה במונדיאל 1966, כשבשער של הסאנדיי אקספרס בחרו להציב את תמונתו של קפטן הנבחרת דאז, בובי מור, מקבל את גביע העולם מאותה המלכה אליזבת’, כשהכותרת אומרת: “בשביל המלכה, בשביל המדינה!”. 

הכותרות באנגליה (מערכת ONE)הכותרות באנגליה (מערכת ONE)

ב’דיילי סטאר’ לעומת זאת בחרו להתמקד בכוכב הנבחרת, הארי קיין, שדמותו מרוחה על עמוד השער תחת הכותרת: “הרגע של הקיסר”. עוד נכתב: “מדינה שלמה גאה בכם וצופה בכם, עכשיו זה הזמן שלכם לכתוב את עצמכם בספרי ההיסטוריה”. 

הכותרות באנגליה (מערכת ONE)הכותרות באנגליה (מערכת ONE)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
/* LAST / NEXT ROUNDs */