מערכת ONE
|

במילווקי חוגגים עם גביע אליפות המזרח (רויטרס)
מילווקי חוזרת לגמר ה-NBA אחרי הפסקה של 47 שנים. הבאקס השלימו הלילה (בין שבת לראשון) 2:4 בסדרת גמר המזרח כשניצחו במשחק 6 באטלנטה 107:118 והשלימו את העבודה בדרך לסדרת גמר מול פיניקס, שתיפתח בלילה שבין שלישי לרביעי.
הם עשו זאת ללא הכוכב הגדול שלהם, יאניס אנטטוקומפו, שנפצע במשחק 4 בסדרה והחמיץ את שני המשחקים האחרונים. למרות היעדרותו הצוות המסייע עשה את העבודה גם במשחק 5 וגם הלילה, וסגר סיפור, כשכריס מידלטון ושוב לוקח את האחריות ועושה זאת בגדול.
שחקני מילווקי חוגגים עם הגביע (רויטרס)
כריס מידלטון קולע (רויטרס)מילווקי הובילה למן הרגע הראשון עד האחרון. כבר בפתיחת המשחק הבאקס ברחו ל-11 הפרש, אבל בהמשך הרבע הראשון וגם בשני הפערים נעו בין 3 ל-10 נקודות והמחצית הסתיימה רק ב-4 הפרש, 43:47. בתחילת הרבע השלישי הפער ירד ל-2 בלבד, אבל אז מידלטון, לבדו, רץ 0:13 בתוך שתי דקות, העלה את קבוצתו ל-45:60, ועד לסיום ההוקס לא הצליחו לחזור (למרות שהורידו את הפער ל-6 כמה דקות לסוף הרבע האחרון).
מידלטון הוביל את הבאקס עם 32 נקודות ו-7 אסיסטים (וגם 7 איבודים, אבל מילווקי ניצחה אז מי סופר), ג’רו הולידיי הוסיף כמעט טריפל-דאבל של 27 נקודות, 9 ריבאונדים ו-9 אסיסטים (וגם 6 איבודים, אבל מילווקי ניצחה אז מי סופר) והבאקס נהנו מערב חלש מאוד של טריי יאנג, שחזר מפציעה אבל לא מצא את הקליעה שלו, קלע רק ב-23% מהשדה (4 מ-17) כולל 0 מ-6 מהשלוש, וסיים עם 14 נקודות.
ג'רו הולידיי חוגג (רויטרס)
טריי יאנג מאוכזב (רויטרס)