יום חמישי, 06.03.2025 שעה 13:36
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

באיטליה חוששים שספינאצולה קרע את גיד אכילס

מכה לנבחרת איטליה: המגן שנפצע ב-1:2 מול בלגיה גמר את הטורניר וייעדר לתקופה ארוכה. מנצ'יני: "הגיע לנו לנצח, השחקנים שיחקו משחק יוצא דופן"

|
לאונרדו ספינאצולה מפונה מהמגרש (רויטרס)
לאונרדו ספינאצולה מפונה מהמגרש (רויטרס)

מחצית מתמונת חצי הגמר של יורו 2020 הושלמה הערב (שישי) לאחר שנבחרת איטליה גברה 1:2 על נבחרת בלגיה, הודות לשערים של ניקולו בארלה ולורנצו אינסינייה, והעפילה לשלב הבא בו תפגוש את נבחרת ספרד.

למרות ההישג האדיר, הנבחרת האיטלקית יצאה מהמשחק עם טעם מעט חמוץ לאחר שההערכות הראשוניות בישרו כי המגן המצטיין שלה, לאונרדו ספינאצולה, שנפצע והוחלף בדקה ה-79, סיים את הטורניר וככל הנראה ייעדר לתקופה ארוכה מהמגרשים בעקבות קרע בגיד אכילס.

עוד לפני שהגיעה הבשורה המרה על פציעתו של ספינאצולהמאמן איטליה, רוברטו מנצ'יני, התייחס לניצחון נבחרתו: "הגיע לנו לנצח. השחקנים שיחקו משחק יוצא דופן. סבלנו ב-10 הדקות האחרונות כי היינו עייפים מאוד, אבל היינו יכולים להבקיע יותר שערים”.

רוברטו מנצרוברטו מנצ'יני (רויטרס)

המאמן הוסיף: “לא ראיתי 25 דקות קשות בהתחלה, היו הזדמנויות בשני הצדדים. התקשנו רק בעשרת הדקות האחרונות כשבלגיה התחילה לשחק על כדורים ארוכים. לא הגענו ליורו עם מטרה מינימלית, רצינו לעשות את הטוב ביותר ונשארו לנו עוד שני משחקים בשביל לעשות כן. נראה מה קורה. הבחורים עשו עבודה נהדרת".

שוער נבחרת איטליה, ג'אנלואיג'י דונארומה, התייחס גם הוא למשחק: "המשחק היה מעייף, הוא פשוט לא נגמר. זאת קבוצה יוצאת דופן של שחקנים. עכשיו נשחק בחצי הגמר, אנחנו מתקרבים בהדרגה למטרה שלנו. אני תמיד מנסה לעזור לקבוצה. אני נרגש, כי זה הטורניר הגדול הראשון שלי, ורציתי להתקדם כמה שיותר רחוק עם החולצה של איטליה. אני רוצה להגשים את החלום של כולנו".

גג'אנלואיג'י דונארומה (רויטרס)

דונארומה התייחס לפנדל של רומלו לוקאקו בתוספת הזמן: "הייתה מעט אנרגיה בחדר ההלבשה, אבל נרגענו מיד לאחר מכן כי נשארו 45 דקות ולא היינו יכולים לבזבז על כך אנרגיה. היו לנו הזדמנויות בשביל להגדיל את היתרון, אבל הדבר החשוב היה להגיע לחצי הגמר. הנבחרת הזאת יוצאת דופן ויכולה להילחם מול כל אחת".

השוער הבלגי, טיבו קורטואה, אמר לאחר ההדחה של נבחרתו: "זה קשה. ידענו שהולך להיות משחק קשה. היו לנו הזדמנויות אבל השוער שלהם עשה הצלות טובות. אני חושב שנתנו את השער הראשון בקלות. זה היה יכול ללכת לכל כיוון, אבל הגיע לאיטליה לנצח". 

יש לציין כי מאמן נבחרת ישראל, וילי רוטנשטיינר, שמשמש כמשקיף מטעם אופ”א, העניק ללורנצו אינסינייה את תואר מצטיין המשחק ושיבח: “הוא לקח החלטות במשחק, נתן מסירות אדירות, והפגין אינטליגנציה וטכניקה ברמה הגבוהה ביותר”.

לורנצו אינסינייה מבקיע (רויטרס)לורנצו אינסינייה מבקיע (רויטרס)
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
קייזה: היורש שעוד יעלה על אביו?



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */