יום שבת, 15.02.2025 שעה 19:57
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

מומחי הווינר מעריכים: אנגליה והולנד ינצחו

נבחרת שלושת האריות זוכה ליחס של פי 1.50 מול הקרואטים שקיבלו לא פחות מפי 5.45. ניצחון של האורנג', שחזרו לטורניר גדול לאחר 8 שנים שווה פי 1.45

|
מרקוס רשפורד וג'ורדן הנדרסון חוגגים (רויטרס)
מרקוס רשפורד וג'ורדן הנדרסון חוגגים (רויטרס)

לאחר שבסוף השבוע האחרון נפתחה אליפות אירופה בכדורגל עם ניצחונה של איטליה על טורקיה בשישי ואתמול (שבת) עם ניצחונה של בלגיה על רוסיה, היום צפויה לפתוח את הטורניר מי שמסומנת כאחת הפייבוריטיות לזכייה בטורניר, נבחרת אנגליה שתפגוש את קרואטיה. 

האנגלים מגיעים למשחק לאחר רצף של שישה ניצחונות רצופים במשחקיהם האחרונים ואילו הקרואטים מגיעים לאחר תיקו והפסד. מומחי הווינר מעריכים כי האנגלים לא צפויים להיתקל בקשיים וניצחונם מוערך ביחס של פי 1.50 למול ניצחונה של קרואטיה שמוערך ביחס של פי 5.45. תוצאת התיקו במשחק מוערכת ביחס של פי 3.50. 

זז'ק גריליש (רויטרס)

את טבלת הפייבוריטים לשער הראשון במשחק בצד האנגלי מוביל מי שגם מסומן על פי מומחי הווינר גם צפוי לזכות בתואר מלך השערים של הטורניר, הארי קיין עם יחס של פי 4, אחריו סטרלינג עם יחס של פי 5.5 ובמקום השלישי רשפורד עם יחס של פי 6. במידה ותשקיעו סכום של 10 ש"ח על כך שרייס יבקיע את השער הראשון במשחק ותוצאת הסיום תהיה 1-4 לטובת האנגלים, תזכו להכפיל את סכום זה לכדי 2,550 ש"ח עם יחס זכייה של פי 255. 

הארי קיין, מועמד מוביל לזכות בתואר מלך השערים של הטורניר (רויטרס)הארי קיין, מועמד מוביל לזכות בתואר מלך השערים של הטורניר (רויטרס)

בצד השני, מי שמוביל את טבלת הפייבוריטים לשער הראשון במשחק הוא קראמריץ' עם יחס של פי 8, אחריו רביץ' ופרישיץ' עם יחס של פי 10 כל אחד ובמקום השלישי מודריץ' עם יחס של פי 13. במידה ותשקיעו סכום של 10 ש"ח על כך שוידה יבקיע את השער הראשון במשחק ותוצאת הסיום תהיה 2-0 לקרואטים, תזכו להכפיל את סכום זה לכדי 3,700 ש"ח עם יחס זכייה של פי 370. 

במשחק השני של הערב תפגוש הולנד את אוקראינה. למרות ששתי הנבחרות מגיעות לאחר ניצחונות במשחקיהם האחרונים, מומחי הווינר מעריכים כי הולנד היא זו שתצא עם שלוש הנקודות מהמפגש וניצחונה מוערך ביחס של פי 1.45, למול ניצחונה של אוקראינה שמוערך ביחס של פי 6.2. תוצאת התיקו במשחק מוערכת ביחס של פי 3.5. 

שחקני הולנד חוגגים (רויטרס)שחקני הולנד חוגגים (רויטרס)
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
תיעוד של אריקסן באימון האחרון לפני המשחק
ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */