יום שישי, 07.03.2025 שעה 19:21
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

בצל הפרשה והביקורות: הנבחרת נחתה במונטנגרו

על רקע הסאגה סביב דאבור וההשעיה של חזיזה שגררה ביקורות מבית, הנבחרת הגיעה למדינה לקראת מחר ב-21:45: "לא מצפה לנו משחק קל". וגם: ההרכב המסתמן

|
וילי רוטנשטיינר באימון (רדאד ג'בארה)
וילי רוטנשטיינר באימון (רדאד ג'בארה)

נבחרת ישראל נחתה היום (שישי) לקראת צמד משחקי ההכנה שלה בשבוע הקרוב, וזאת כשברקע הפרשיות האחרונות והלא נעימות בלשון המעטה, שכוללות את הסאגה סביב מונס דאבור והעובדה שהחליט למעשה בעצמו שלא להיות בסגל אחרי ההתבטאויות שלו ברשתות החברתיות והסערה שנוצרה, וכן ההחלטה להשעות את דולב חזיזה אחרי השירים במהלך החגיגות של מכבי חיפה, במה שגרם לשחקנים בכירים בנבחרת לצאת כנגד המאמן וילי רוטנשטיינר על כך שאין שוויוניות מבחינתו בטיפול במקרים, כפי שנחשף ב-ONE.

על רקע כל אלו החבורה הישראלית יצאה לקראת המשחק שלה מול מונטנגרו בפודגוריצה מחר (שבת, 21:45) ולאחר מכן תמשיך היישר למפגש נגד נבחרת פורטוגל בליסבון, כשעבור האחרונה יהיה זה המשחק האחרון לפני פתיחת היורו בו תנסה לשמור על תואר אלופת אירופה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בנבחרת ישראל ממריאה

הביקורת על וילי מבית רק ממחישה את הכעס הגדול בטיפול בפרשות האחרונות ומעיבה מעט על ההכנות לשני המשחקים הקרובים. מעבר לכך, הנבחרת יוצאת ללא שחקני מפתח נוספים דוגמת שון ויסמן ודור פרץ הפצועים. מדובר בסגל צעיר במיוחד שכולל שחקנים דוגמת אורי דהן, אביאל זרגרי, אוסאמה חלאילה, ליאל עבדה ואחרים, דבר שגם מעיד על חילופי משמרות בנבחרת.

אורי דהן (רדאד גאורי דהן (רדאד ג'בארה)

מדובר בשני משחקים שאמורים להיות הכנה ראשונה ובסיס ראשוני של ישראל לקראת מוקדמות המונדיאל בספטמבר כאשר המשחק הראשון יהיה מול איי פארו. בראש המשלחת הישראלית יעמוד חבר הנהלת ההתאחדות לכדורגל, אריאל שיימן. אחרי כמעט שבוע של אימונים בבית הנבחרות בשפיים תחת הדרכתו של המאמן רוטנשטיינר, הנבחרת תקיים הערב אימון מסכם לקראת מונטנגרו ועוד קודם לכן תקיים מסיבת עיתונאים בנוכחות המאמן והקפטן ביברס נאתכו.

וילי רוטנשטיינר באימון (רדאד גוילי רוטנשטיינר באימון (רדאד ג'בארה)

לנבחרת אין ממש ציפיות גדולות משני המשחקים: “די להסתכל בסגל של מונטנגרו ולראות איזה שחקנים יש להם שמשחקים בליגות השונות באירופה כדי להבין שלא מצפה לנו משחק קל לא שם ובטח לא בפורטוגל”, אמרו בנבחרת.

במהלך האימון המסכם רוטנשטיינר יגבש את ההרכב למשחק. לפי שעה נראה שאופיר מרציאנו יפתח בשער כאשר בשני הצדדים יפתחו כמגינים אלי דסה וסאן מנחם. איתן טיבי, אוראל דגני ועופרי ארד עשויים לפתוח כבלמים כאשר בקישור ניתן יהיה לראות את נאתכו, נטע לביא, מנור סולומון ומוחמד אבו פאני ובחוד את ערן זהבי.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
האם שון וייסמן יישאר בויאדוליד?



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטים כדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */