יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:48
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

ארד: ב-2:2 בבלומפילד הבנו שנזכה באליפות

בלם מכבי חיפה התראיין בטקס נבחרי העונה של ONE בשיתוף ארגון השחקנים ודיבר על  מכבי ת"א: "קבוצה מדהימה". ג'וש כהן: "היה קשה כשלא ניצחנו בק"ש"

|
עופרי ארד (עמרי שטיין)
עופרי ארד (עמרי שטיין)

בלמה של מכבי חיפה, עופרי ארד, נכח אתמול (שני) בטקס נבחרי העונה של ONE יחד עם ארגון שחקני ושחקניות הכדורגל ושוחח עם אסי ממן ורז אמיר על התחושות לאחר הזכייה באליפות ראשונה מזה עשור של המועדון מהכרמל.  

“חגגנו ושמחנו כמו כל קבוצה שלא לוקחת אליפות עשר שנים. צריך לשמוח, אלה הרגעים”, אמר ארד שהתייחס גם למאבק האליפות הצמוד מול מכבי ת”א: “הייתה שנה קשה, התמודדנו גם נגד יריבה מאוד טובה ומועדון גדול כמו מכבי ת”א שלקחה אותנו לקצה. היה לנו הרבה רגעים מתוחים ומגיע להם את כל הכבוד, הם קבוצה מדהימה. אני שמח שעשינו את זה והתעלינו ולקחנו את המקום הראשון בסוף. הייתה שנה קשה, מותחת, אבל הצלחנו לעשות את זה”.

ארד: "הייתה שנה קשה שמשכה אותנו לקצה"
עופרי ארד (עמרי שטיין)עופרי ארד (עמרי שטיין)

על משחק העונה האחרון בבלומפילד: “זה בדיוק מה שקרה לנו שנה שעברה עם ה-3:4 בסמי עופר, העונה הלכה לנו, באותו רגע ידענו שהעונה כנראה לא תהיה שלנו. השנה קרה לנו ההיפך. ידענו שאחרי שהצלחנו לצאת עם 2:2 והראינו אופי הבנו שזה הולך להיות שלנו, כמובן שנשארו הרבה מחזורים לסיום אבל הבנו שהשנה יש משהו אחר”.

על הצוות המקצועי של הקבוצה: “הצוות מכין אותנו כל משחק בצורה הכי טובה שאפשר, יש לנו צוות מדהים, כמובן כשאתה מתייחס לכל משחק כמו לגמר גביע, אז אתה נותן את ה-100% ולא מתעסק במשחק הבא. לא הסתכלנו יותר מדי קדימה”.

על התגובות לרגעים המרגשים עם אביו אחרי הזכייה באליפות: ”הטלפון שלי מפוצץ, לא פתחתי עדיין את הטלפון, יש לי מעל 1,000 הודעות, כשאתפנה לזה אענה לכולם, מקווה שיהיו סלחניים איתי”.

עופרי ארד (עמרי שטיין)עופרי ארד (עמרי שטיין)

גם שוער העונה, ג’וש כהן שסיפק עונת שיא בה הציל לא פעם את האלופה הטרייה ברגעי האמת, סיפר איך זה מרגיש לזכות באליפות לראשונה: “תחושה מדהימה, היה מאוד קשה כשלא ניצחנו בק”ש, אבל היה מדהים לקחת את האליפות מול הקהל שלנו ו-30 אלף איש, זה היה שווה את זה”.

על עונת השיא שלו: “מבחינה אישית הייתה לי שנה פנטסטית, הצלחתי לשפר כמה דברים שרציתי ואני מקווה שאני אמשיך להשתפר, צריך להמשיך לעבוד. הפנדלים? זה גם מזל כמובן, אבל גם ניסיון, לדעת לקרוא את השחקנים, איך הם שמים את הכדור, מה המנטליות שלהם, וגם יש את עופרי לצידי שצועק לאן הוא בועט”.

על העובדה שהתחיל את העונה על הספסל למרות שהגיע אחרי עונה מצוינת: “זה גרם לי לעבוד חזק יותר ולהיות בפוקוס. הגיע צוות חדש, מאמן שוערים חדש שהיו לו רעיונות חדשים ודברים שרציתי לנסות. בהתחלה לא עשיתי אותם טוב, לקח קצת זמן, אבל בסוף התאמנתי וגרמתי להם לעבוד עבורי, בסגנון שלי. זה גרם לי להעריך את עצמי מחדש ולעבוד קשה יותר”.

גג'וש כהן לאחר הזכייה בתואר (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */