יום חמישי, 25.12.2025 שעה 20:12

מרוצה ממנו: דיניז חתם לעונה נוספת במכבי פ"ת

הבלם שהגיע בקיץ הקודם הותיר רושם חיובי אחרי שסייע יחד עם בלוריאן לייצב את ההגנה של לוזון. רוי רונן, שחזר למגרשים אחרי 9 חודשים, האריך חוזהו

|
מרקוס דיניז (רדאד ג'בארה)
מרקוס דיניז (רדאד ג'בארה)

מרוצה ממנו. רגע לפני שהעונה נגמרת באופן סופי, מכבי פתח תקווה חושבת הלאה והאריכה את החוזה של מרקוס דיניז לעונה נוספת במועדון, זאת באמצעות סוכניו זיו שטרנברג ואריאל בוזורגי.

הבלם בן ה-33 הגיע לפתח תקווה בקיץ הקודם ויחד עם אור בלוריאן (שזכה העונה לזימון בכורה לנבחרת ישראל) ודניאל פלשר השלושה סייעו לייצב את ההגנה של גיא לוזון ולרשום הופעות טובות מאחור, ולכן השחקן מברזיל קיבל את ההכרה ואת החוזה גם לעונת 2021/22.

המלאבסים, שיחתמו את העונה הטובה שלהם באופן רשמי מול מ.ס אשדוד ביום ראשון, ספגו העונה 35 שערים. דיניז רשם העונה 24 הופעות בכל המסגרות, וזאת אחרי ששיחק במשך שלוש שנים בקריית שמונה.

בנוסף לדיניז, גם החלוץ בן ה-25 רוי רונן האריך את החוזה וסיכם לעוד עונה עם אופציית הארכה לעונה נוספת. רונן, שנפצע במשחקי גביע הטוטו, התאושש מניתוח ברצועה הצולבת וחזר למגרשים אחרי תשעה חודשי שיקום, יקבל את האמון של לוזון גם בעונה הבאה.

מרגש: למי הקדיש לואיס סוארס את האליפות?



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */