יום רביעי, 24.12.2025 שעה 15:22

כבוד: סולומון בנבחרת העונה בליגה האוקראינית

העונה הנפלאה של הקשר, שכבש 10 שערים בכל המסגרות, קיבלה חותמת כשנבחר ל-11 המצטיינים: "הישראלי המשיך להתקדם, למרות עונה לא טובה של הקבוצה"

|
מנור סולומון חוגג (האתר הרשמי של שחטאר דונייצק)
מנור סולומון חוגג (האתר הרשמי של שחטאר דונייצק)

מנור סולומון ממשיך לעשות חיל והעונה הנפלאה ביותר שלו עד כה בקיירה, בה כבש עשרה שערים בכל המסגרות, קיבלה היום (שלישי) חותמת סופית כשנבחר להרכב העונה בליגה האוקראינית על פי אתר ה’ספורט’ המקומי.

באתר כתבו על מנור סולומון: "בעונה הראשונה שלו הוא כבש שלושה שערים. העונה, שלושה יותר (בליגה). הישראלי ממשיך להתקדם, למרות ההופעה הלא טובה של הקבוצה. יהיה מעניין לראות את מנור עם מאמן חדש. האם הוא יצליח לחשוף את הכישרון שבו?". כזכור, רוברטו דה זרבי אמור לתמנות כמאמנה הבא של שחטאר במקומו של לואיס קסטרו שעזב אחרי עונה אחת בלבד במועדון.

כאמור, סולומון רשם עונה נהדרת מהבחינה האישית כשכבש עשרה שערים בכל המסגרות כולל שני שערים שלא ישכח לעולם מול ריאל מדריד בשלב הבתים בהם קבוצתו יצאה עם ידה על העליונה. למרות העונה הטובה של הישראלי, קבוצתו סיימה רק במקום השני בליגה האוקראינית ולא הצליחה להשיג את האליפות כשדינמו קייב סיימה 11 נקודות מעליה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */