יום שני, 29.12.2025 שעה 20:59

עוזב את השכונה: מוחמד גדיר חתם לעונה בחדרה

החלוץ ששיחק בבני יהודה חתם רשמית אצל החדרתים: "שמח להגיע למועדון משפחתי. מאז ומתמיד שיחקו פה ערבים ויהודים כאחד". גולן: "החתמה יוקרתית שלנו"

|
מוחמד גדיר (עמרי שטיין)
מוחמד גדיר (עמרי שטיין)

הפועל חדרה ממשיכה להתחזק. הערב (חמישי) החתימה הקבוצה את חלוץ בני יהודה, מוחמד גדיר. החלוץ בן ה-30, ששיחק בעבר במכבי חיפה, סכנין, באר שבע, בוורן ולוקרן, חתם לעונה אחת בשורות המועדון כשנפרד מהקבוצה משכונת התקווה שנשרה לליגה הלאומית.

היועץ המקצועי של חדרה, אורן גולן, אמר: "אנחנו שמחים להחתים שחקן ברמתו של גדיר ועם רזומה כמו שלו. מדובר בעוד החתמה יוקרתית שלנו, וגדיר מצטרף לחבורת השחקנים המאוד מוכשרת שנשארת איתנו. בימים כאלה סוערים החתמה כזו גם מעבירה מסר של דו קיום, בדיוק כמו שהפועל חדרה נוהגת לעשות כל השנים".

גדיר עצמו אמר: "אני שמח להגיע למועדון משפחתי וחם כמו חדרה. שמעתי רבות על המרקם המיוחד בקבוצה ואני מקווה מאוד להתחבר מהר לחברים החדשים. מאז ומתמיד שיחקו בחדרה שחקנים יהודים וערבים כאחד, ואני מאושר להגיע לקבוצה שמשדרת מסר של פיוס ודו קיום. בימים כאלה אני קורא לכולם להנמיך להבות ולזכור שהמטרה של כולנו היא אחת - שלום".

כדורגלני ישראל: תגידו לא למלחמת אחים!



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */