יום שישי, 18.04.2025 שעה 03:06
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6722-6130הפועל ב"ש1
6730-6730מכבי ת"א2
5239-6030מכבי חיפה3
5041-5330בית"ר ירושלים4
4538-4230הפועל חיפה5
3845-4130מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3737-3929הפועל ירושלים1
3743-2929עירוני ק"ש2
3538-3129מכבי בני ריינה3
3046-2829מכבי פ"ת4
2942-2329בני סכנין5
2841-2329עירוני טבריה6
2751-3929מ.ס אשדוד7
2147-2429הפועל חדרה8

חזיזה לא יעמוד לדין, מכבי ת"א: כולם ראו מה היה

במכבי ת"א כועסים אחרי שקשר מכבי חיפה תועד כשהוא לכאורה מבצע תנועה מגונה לעבר הקהל הצהוב. התובע לא ינקוט צעד, חיפה: "השחקן הכחיש, די לספינים"

|
דולב חזיזה (רדאד ג'בארה)
דולב חזיזה (רדאד ג'בארה)

במכבי תל אביב כועסים כי עד לרגע זה לא הייתה כל תגובה מגנה מצד מכבי חיפה בנוגע לסרטון שצולם ע”י זכיין השידור בסיום משחק העונה באצטדיון בלומפילד הנוגע לתנועה המגונה לכאורה שהפנה דולב חזיזה לעבר אוהדים של מכבי תל אביב. בסרטון נראה דולב חזיזה, קשר מכבי חיפה, אוחז במבושיו בזמן שהוא יורד לחדרי ההלבשה כאשר האקט מופנה לכיוון אוהדי מכבי ת”א שהיו ביציע.

כל האירוע מצולם אך לא קיבל שום גינוי ותובע ההתאחדות עו”ד ניר רשף לא הודיע עד לרגע זה על דבר בעניין. גורם במכבי ת”א אמר כי “מוזר ואפילו תמוה שבכל ההתבטאויות שלהם (של מכבי חיפה) יום לאחר המשחק - התייחסות היחידה שהייתה לנושא היא ניסיון עבש להכחיש את מה שכולם ראו על גבי המסך. במקביל, ברור כי צוות השיפוט כבר היה ספון בחדר ההלבשה ולא ראה את ההתנהגות הדוחה - מה שמשאיר את הזירה לתובע שבטח לא ייתן לנושא להתמסמס”.

במכבי חיפה התייחסו בביטול לדברים: "השחקן הכחיש מכל את התנועה לעבר אוהדי מכבי ת”א. מוטב כי יחדלו מהספינים. אגב אלימות, גינוי, מצלמות לא שמענו או מצאנו התייחסות של אף גורם לאירוע האלימות בו היה מעורב טל בן חיים בבאר שבע״.

אגב, בכל הנוגע לדברים אלה של מכבי חיפה, כזכור בסיום המשחק מול הפועל באר שבע באצטדיון טרנר היו טענות כי בן חיים קילל בצורה גזענית את מרואן קבהא. בן חיים דווקא כן הגיב לתקרית שהתרחשה במחצית ואף הודה בעצמו כי היה מעורב בעימות המילולי אך הכחיש בכל תוקף כי הייתה התבטאות גזענית: "נאמרו מלים לא יפות משני הכיוונים אבל בשום אופן לא נאמרה אמירה גזענית ואני מוכן מחר בבוקר להזמין על חשבוני כל אחד לבדיקת פוליגרף מולי ואם יש מישהו שטוען שהוא שמע דבר כזה הוא ייתבע. השימוש בביטוי שהם מדביקים לי הוא שקר. לא היה ולא נברא".

תגובת ההתאחדות לכדורגל: "אנחנו לא מתייחסים לגורמים בכירים אנונימיים, אלא לגורמים בכירים ו/או זוטרים מספיק אמיצים כדי לדבר בשמם. מועדון מכבי ת"א מכיר את כל הדרכים הרשמיות לפנות אל התביעה בבקשה להסברים או כל דבר אחר ותמיד זוכה למענה מכבד. מיותר לציין כי לא נעשתה אלינו פנייה כזאת. לעצם העניין, תובע ההתאחדות קיבל לידיו את הצילומים והחליט כי אין מקום להעמיד לדין".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
זוהר ואהרונוביץ' מנתחים את משחק העונה



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
אסור לפספס
נגןזכה באיש המשחק וקיבל במתנה חזיר שלם
זכה באיש המשחק וקיבל במתנה חזיר שלם
נגןהנציג הישראלי באינטר מיאמי עם שער גדול
הנציג הישראלי באינטר מיאמי עם שער גדול
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */