יום שני, 10.03.2025 שעה 02:19
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5727-5626מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4131-3926הפועל חיפה5
3736-3826מכבי נתניה6
3437-2726עירוני ק"ש7
3135-2726מכבי בני ריינה8
3035-3226הפועל ירושלים9
2736-2026עירוני טבריה10
2443-2126מכבי פ"ת11
2337-1926בני סכנין12
2041-2226הפועל חדרה13
1947-3325מ.ס אשדוד14

בכר: לחזור מ-2:0 במשחק כזה - לא מובן מאליו

מאמן מכבי חיפה אחרי ה-2:2 מול מכבי ת"א: "לוקח את האופי שלנו, אפשר לתכנן ובסוף אתה מקבל גול". חזיזה: "הסתכלנו אחד לשני בעיניים וידענו שנחזור"

|
ברק בכר (רדאד ג'בארה)
ברק בכר (רדאד ג'בארה)

מכבי חיפה עשתה הערב (ראשון) צעד ענק לזכייה באליפות, כאשר סיימה ב-2:2 סוער מול מכבי תל אביב בבלומפילד אחרי שכבר פיגרה 2:0. הפער לזכות הירוקים בפסגה נותר על 4 נקודות, כששלושה משחקים נשארו לסיום העונה.

מאמן הירוקים, ברק בכר, אמר בסיום: “עם איך שהמשחק התפתח ברור שהתוצאה טובה, לא נהיה חזירים, יכולנו להפוך, היה לנו מומנטום אדיר אבל התוצאה טובה, לחזור מ-2:0 במשחק כזה חשוב זה לא מובן מאליו, צריך לפרגן לשחקנים. אפשר לתכנן ובסוף כשמקבלים גול בהתחלה וזה משבש את הכול, אבל חזרנו למשחק כמו ווינרים. איך לקחנו אליפות אם יש רק 4 הפרש ו-9 נקודות בקופה?” 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אוהדי מכבי חיפה חוגגים עם רימוני עשן

המאמן הוסיף: “ברור שזה הלם לקבל במשחק כזה חשוב שני גולים, לא היה כדורגל אלא רק שני הגולים, את ה-2:1 עשינו גם מכלום, מפאול. היו לנו שני מצבים מעולים והיינו יכולים לעשות מהפך בחצי הראשון, את זה אני לוקח, את האופי של השחקנים. בחצי השני זה התפתח פחות טוב מבחינתנו, אבל ברור שתיקו היא תוצאה טובה. מה עושים ב-2:0? גם אני הייתי בהלם ולא ציפיתי לפיגור כזה מוקדם, אבל החזרה הזאת שייכת לשחקנים”.

התגובה שלו ב-2:0: “ניסינו להרגיע את השחקנים כי קרה משהו שאף אחד לא ציפה, זה היה אחד המשחקים החשובים של המועדון בעשור האחרון. לא חושב שזה היה בהכרח בזכות הקהל, ספגנו ואני לא יודע איך זה נכנס, זה קורה, אנחנו כמעט לא סופגים מקרנות, הייתה אווירה אדירה של שני הקהלים, היה משחק טוב, 4 שערים במחצית זה משהו שלא קורה בכל יום”.

ברק בכר (שחר גרוס)ברק בכר (שחר גרוס)

המשחק ברביעי: “מקווה שזאת רק התכווצות ולא מתיחה, בגביע זה יהיה אחר לגמרי, יש סגל גדול, רודריגס יחזור, אם נצטרך לעשות שינויים נעשה. אין דרך חזרה, משחק על כל הקופה בגביע, תיקו כבר לא יכול להיות, יש 3 ימים להתכונן למשחק מאוד חשוב, הקהל יהיה פקטור כי יהיה שוויון, נבוא מוכנים לעוד משחק מעניין”.

“שינוי השיטה כן קצת עצר את השליטה של מכבי ת”א, היינו צריכים לתת עזרה, הכנסנו חלוצים מהירים שהיו יכולים להכריע. הגענו לכמה מצבים, גם סאן כמעט ניצח בזכות השיטה, צריך להגיב, אנחנו מתורגלים בשתי שיטות, סך הכול עשינו את זה לא רע. הפסד בגביע תמורת אליפות? רוצים להגיע לגמר בסמי עופר”.

צצ'ירון שרי חוגג (שחר גרוס)

העונה של ג’וש כהן: “שני השוערים עשו הצלות גדולות שהביאו נקודה, שניהם הכי טובים שיש היום, צריך לפרגן לשניהם”.

במסיבת העיתונאים בכר הוסיף: “אף אחד לא ציפה שהמשחק יתפתח ככה, כולנו היינו בהלם, השחקנים חזרו בצורה הירואית, יכולנו להבקיע עוד 3 שערים, השוערים הביאו את הנקודה הזאת בשני הצדדים. לכל הקבוצות שנשחק נגדן עדיין יש עניין בליגה. מי שלא יהיה מאה אחוז לא ישחק בגביע, לדעתי היה פאול על מנחם אבל לא אדבר על השופטים. אליפות בלי לנצח את מכבי ת”א? זה לא מעניין”.

דולב חזיזה הוסיף: “עשינו צעד מאוד חשוב איך שהתפתח המשחק, לא ככה רצינו לפתוח, אבל זה מראה משהו על הקבוצה שבמשך התקופה שאני פה מראה שאנחנו ווינרים. נקלענו לפיגור 2:0 באצטדיון מלא וזה לא פשוט לחזור, היו תקופות שלא היינו חוזרים מזה, הסתכלנו אחד לשני בעיניים והאמנו שנחזור, היה חוסר מזל במחצית הראשונה, אבל לחזור מ-2:0 בבלומפילד זו תוצאה טובה”.

דולב חזיזה (שחר גרוס)דולב חזיזה (שחר גרוס)

ההלם: “נקלענו לפיגור מהיר ממצב נייח, זה יכול לקרות, זה לא מאפיין אותנו, צריכים להסתכל על למה זה קרה, היה לחץ קבוצתי של כולם, הסתכלנו אחד על השני וידענו שנחזור ונעשה את זה, ואני שמח שעשינו את זה. אצילי? היינו צריכים אותו, שחקן מוכשר מאוד שעוזר לנו המון, צריכים שחקנים טובים, גם בפן החברתי בחדר ההלבשה הוא עוזר, כשהוא שמח הקבוצה שמחה ורואים את זה על המגרש”.

“תמיד כשמקללים שחקן שלנו כל הקבוצה רוצה לעזור לו להיות טוב, הוא עשה את זה היום והבישול שנתן לשרי לא כל שחקן היה ממשיך ונלחם על הכדור, מגיעות לו כל המחמאות, הוא עוזר לנו מאוד, אני בפלייאוף לא כל כך כובש והוא בא ולוקח את המושכות ואני שמח מאוד. הביקורות שלו? הוא בן אדם גדול ואחראי. יש עוד 9 נקודות, יש 4 הפרש, יודעים שיש משחקים קשים, אשדוד וק”ש מקשות על הגדולות ובטח שבאר שבע, מקווים לנצח”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןהלם ביציע: רונאלדו כובש עם טריק חדש
הלם ביציע: רונאלדו כובש עם טריק חדש
נגןמעליב או מגניב? רונאלדו יורד על מעריץ
רונאלדו צוחק על מעריץ: אתה מכוער!
נגןמי ניצח בתחרות הריצה של מסיטר ביסט?
ספיד מנצח בתחרות הריצה של מיסטר ביסט!
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראל כדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */