יום שישי, 26.12.2025 שעה 07:16

האם צ'פרין איים על הקבוצות שנותרו בסופר ליג?

עיתונאים בכירים באירופה טענו שנשיא אופ"א הציב אולטימטום לקבוצות שלא הודיעו על פרישה מהמפעל - ריאל, בארסה, יובה ומילאן. בהמשך הציטוטים נמחקו

|
אלכסנדר צ'פרין (רויטרס)
אלכסנדר צ'פרין (רויטרס)

מספר עיתונאים בכירים באירופה טענו היום (רביעי) כי המלחמה של אופ”א במיזם הסופר ליג עלתה מדרגה וצוטטו את נשיא ארגון הכדורגל האירופי אלכסנדר צ’פרין כמי שהציב אולטימטום בפני הקבוצות שעדיין לא הודיעו על עזיבתן את המפעל.

אחרי ששש האנגליות הודיעו כבר אתמול על עזיבתן והיום אינטר ואתלטיקו מדריד הצטרפו אליהן, טענו אותם עיתונאים שצ’פרין הציב דד ליין בפני ארבע הקבוצות הנותרות – ריאל מדריד, ברצלונה, יובנטוס ומילאן ואמר: “המועדונים שיישארו בסופר ליג יישאו בהשלכות קשות מאוד. יש להם עד 17:00 היום לצאת מהפרויקט”.

אלא שבהמשך אותם עיתונאים שפרסמו את הציטוט הזה מחקו אותו, וספק גדול אם אולטימטום מעין זה אכן הוצג, במיוחד לאור העובדה שמיזם הסופר ליג גם כך קרס לחלוטין עם עזיבתן של 8 מ-12 החברות בו.

כל התגובות ברשת על הקמת הסופר ליג



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */