יום רביעי, 19.02.2025 שעה 07:24
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
5124-5123מכבי ת"א2
4327-4923מכבי חיפה3
4131-4423בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3533-3623מכבי נתניה6
3033-2223עירוני ק"ש7
2832-2523מכבי בני ריינה8
2534-2923הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1845-3223מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

גזל: זה רק נהיה יותר קשה, יש עוד סיכוי קטן

מאמן הפועל כפר סבא אחרי ה-2:1 לחדרה שקירב את הירוקים לירידה ללאומית: "יהיה קשה להרים את השחקנים". קורצקי: "גאה בשחקנים, מגיע לכולם כל הכבוד"

|
רביד גזל (נעם מורנו)
רביד גזל (נעם מורנו)

הפועל כפר סבא ממשיכה לשקוע. הירוקים נכנעו הערב (ראשון) 2:1 להפועל חדרה, נותרו אחרונים בטבלה והפער מחוף מבטחים עומד על 7 נקודות כשנראה שאין לקבוצה פתרון למאבק ההישרדות בליגה. החדרתים מצידם כבר 9 נקודות מעל הקו האדום.

מאמן כפ”ס, רביד גזל, אמר בסיום: “יש עדיין סיכוי קטן לשרוד, אבל זה רק נהיה יותר קשה. גם אם נרד ליגה, צריך לרדת כקבוצה וכמו גברים. ראינו הפעם קבוצה טובה, אבל נאיבית. גם אם יגידו שאני הורדתי את כפר סבא זה בסדר, זה הכדורגל והכל טוב, אני חזק מספיק להתמודד עם זה. יהיה קשה להרים את השחקנים, אבל אין מה לעשות, זה הכדורגל. יש עוד סיכוי קטן, אבל צריך לנסוע לדוחא ולנצח. יהיה קשה, אבל יש עוד סיכוי, למרות שעכשיו זה תלוי גם בקבוצות אחרות. ההנהלה לא אומרת כלום, הם יודעים מה המצב”.

מנגד, מנחם קורצקי אמר: “אני קורא לכל מי שיכול לעזור למשפחה ולילדה הזאת אורית ולמשפחת ממן, זה חשוב יותר מכל משחק כדורגל. בקשר למשחק, זה עדיין לא נגמר, אנחנו תמיד שואפים להיות ספורטיביים ולאסוף עוד 2-3 נקודות כדי להבטיח הישארות ונעשה את זה. השגנו גול מאיזה חצי מצב, הפועל כפ”ס נתנה פייט ומגיע להם כל הכבוד. מגיע לכולם כל הכבוד, עשינו צעד מאוד משמעותי להישארות. אני סומך על הבחורים. עשינו משחק יוצא מן הכלל גם בשבוע שעבר ולא הצלחנו לנצח, אבל החזרנו את הנקודות האלה ואני גאה בשחקנים”.

מנחם קורצקי (נעם מורנו)מנחם קורצקי (נעם מורנו)

על העובדה שחדרה מתבססת כקבוצת ליגת על: “יש לנו שחקן, מנשה זלקה, היה משחק נגד אשדוד ואמר לי אחרי המשחק שהוא הולך למילואים ושאלתי אותו איך זה שהוא יילך באמצע העונה והוא אמר לי שהוא חייב. הוא חזר ביום שישי ולא בחמישי והוא לא היה אמור להתלבש, אבל בסוף הוא פתח והיה המצטיין במשחק הזה, זה הסיפור של הפועל חדרה מבחינתי והאופי של המועדון”.

שוער חדרה, רובי לבקוביץ’, אמר: “אני חושב שעלינו קצת יהירים או שחצנים ואני נדבקתי בזה, הייתה לי מחצית ראשונה לא טובה, אבל לקחתי אחריות כי זה משחק על החיים שלנו ואני שמח שעליתי טוב במחצית השנייה, זה ניצחון סופר חשוב. אני שמח שעודדו אותי וזה הרגע העיקרי של המשחק, שבמקום 1:1 עלינו ל-0:2 וזה משנה מומנטום וגמר את המשחק, אני שמח על זה”.

מקסים פלקושצמקסים פלקושצ'נקו ורובי לבקוביץ' חוגגים (נעם מורנו)

נבחרת ישראל והעתיד: “דיברו איתי הרבה על הנבחרת, אני שיניתי גישה ומפרגן לשוערים ששם כי זה מגיע להם. אני מרגיש ראוי ושאני צריך להיות שם, אבל מתעסק רק בחדרה, יש מאמנים ומקבלי החלטות והם יקבעו אם אני אהיה שם. המועדון הזה נכנס לי ללב, אבל בגיל 32, הגיל הכי טוב של שוער, אני אעשה את המקסימום להשתדרג מבחינה אישית. אם לא יהיה משהו כזה אני אשאר ואקח על עצמי פרויקט להשאיר את חדרה לשנים רבות בליגת העל”.

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
נגןמאושרים: כמה מרוויחים שחקני מנצסטר סיטי?
מעושרים: כמה מרוויחים שחקני מנצסטר סיטי?
/* LAST / NEXT ROUNDs */