יום חמישי, 06.03.2025 שעה 16:04
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

בן שמעון: אנו רגל וחצי בפלייאוף, דין דוד מפלצת

מאמן אשדוד סיפר לאחר ה-0:2 על כפ"ס והצמד של החלוץ: "משחקים נהדר, המסירה של אזולאי היא מהפוטבול, כמו בריידי". אלישע: "קיבלנו גולים מביכים"

|
רן בן שמעון עם אלישע לוי (שחר גרוס)
רן בן שמעון עם אלישע לוי (שחר גרוס)

אחרי שני הפסדים רצופים ושלושה משחקי ליגה בלי ניצחון, מ.ס אשדוד חזרה לחייך הערב (חמישי) כאשר השיגה 0:2 בבית על הפועל כפר סבא. דין דוד הלוהט השלים צמד וסיבך את הירוקים שעמוק בתחתית וחייבים לצבור נקודות.

מאמן אשדוד, רן בן שמעון, אמר לאחר ההתבססות במקום השלישי מחזור נוסף: “תמיד היינו שם למעלה. רוצים תמיד לשחק כדורגל שמח וטוב, כבר הגענו לסוף המרתון, צריכים לעשות את הצעד הנוסף והיום עשינו את זה בצורה מרשימה. בחצי השני זה היה בעיקר מחויבות. אירופה? די ברור למי שרואה אותנו זה שכשהקבוצה משחקת משוחרר אז כיף לראות אותה, בוודאי שהמטרה אחרי שנבטיח סופית את הפלייאוף, שאנחנו רגל וחצי בו, מאמין שהקבוצה תיראה יוצא מן הכלל”.

רועי גורדנה עם הכדור (שחר גרוס)רועי גורדנה עם הכדור (שחר גרוס)

היכולת של דין דוד: “דין הוא מפלצת. ילד טוב של עבודה קשה וראוי להצלחה. הוא עשה משחק גדול אבל המסירה של שלומי אזולאי זה פוטבול, כמו טום בריידי מה שהוא עשה. נבחרת? סומכים על וילי רוטנשטיינר שבנה צוות מדהים. דוד שחקן לרמות הגבוהות. הוא מספק את הסחורה”.

דוד עצמו אמר: “יש פה קבוצה טובה, אנחנו מנסים לייצר כמה שיותר ניצחונות, עברנו שנים קשות פה. עד שנגיע לשם לא יכול להגיד. אנחנו תמיד באים לאימונים כדי לעשות הכי טוב שלנו כל הזמן. יש פה סגל טוב, תמיד היו שחקנים טובים באשדוד. עשינו פה ניצחון גדול, מקווה שנמשיך לנצח ולשחק כדורגל טוב”.

דין דוד חוגג עם יעקוב בריהון (שחר גרוס)דין דוד חוגג עם יעקוב בריהון (שחר גרוס)

מנגד, אלישע לוי סיפר אחרי הירידה מתחת לקו האדום: “ברור שאני מודאג, זה רע מאוד אם לא. אבל אסור להיות נואש, זה מאבק ארוך וזה לא משנה כמה קשה, יש 4-5 קבוצות שילכו עד הסוף ואם נתעשת נהפוך את התמונה. בחצי הראשון קיבלנו גולים מביכים, בחצי השני זה נראה היה טוב יותר. הם ניצלו את המצבים ואנחנו לא, נצטרך לתת את הדעת על כך”.

עוד אמר: “אנחנו לא כובשים שזה הכי חשוב. היכולת של היום לא מספיקה להישאר, אבל אני לא רואה בתחתית קבוצות עם יכולת טובה יותר, זה מומנטום. כל משחק הוא אחר וחדש, אין הרבה זמן. כל מי שנמצא בסגל מקבל הזדמנויות. היו לנו כמה מצבים שהגענו אליהם, אבל העובדות הן שאנחנו מתקשים לכבוש”. 

אלישע לוי (שחר גרוס)אלישע לוי (שחר גרוס)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */