יום שבת, 27.12.2025 שעה 20:52

איומים על מנחם, התבקש להגיש תלונה במשטרה

האלימות המילולית נמשכת. מגן מכבי חיפה ספג איומים בטלפון מאוהדי הפועל חיפה: "תיזהר לחזור הביתה, נז*** אותך", "בדרבי הבא נשבור לך את הרגליים"

|
מכבי חיפה והפועל חיפה בעימות המכוער (עמרי שטיין)
מכבי חיפה והפועל חיפה בעימות המכוער (עמרי שטיין)

לאחר העימות האלים והמכוער בדרבי של הכרמל, הרוחות ממשיכות להיות סוערות. משטרת ישראל בדקה את פשר האיומים שקיבל סאן מנחם לטלפון הפרטי שלו אחרי הדרבי, כאשר אחד מאוהדי הפועל חיפה שלח לעברו: “תיזהר לחזור הביתה, אנחנו נז*** אותך”.

מגן מכבי חיפה התבקש להגיש תלונה במשטרה אבל בשלב זה נמנע מלעשות זאת. אין ספק שאירועי הדרבי חוצים קווים אדומים ואם מחנות האוהדים לא יירגעו הדבר עלול להיגמר לא טוב. במגן אף “זכה” לאיומים נופסים, בהם נכתב: “בדרבי הבא נשבור לך את הרגליים".

כזכור, הבלאגן בסמי עופר החל בשריקת הסיום של ה-0:2 של הירוקים על הפועל חיפה, שם מנחם התגרה בספסל האדום ובשל כך התפתחה במקום תגרה אלימה והמונית, בה היו מעורבים שחקני ואנשי שתי הקבוצות.

מה באמת קרה בדרבי החיפאי?



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */