יום חמישי, 06.03.2025 שעה 08:58
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

"אשתך סלחה לך, אנחנו לא, נעשה לך טרור אישי"

כתב אישום הוגש נגד עומרי בן לולו ובר גיטא, אוהדי חיפה החשודים, לא כולל את הנחת הרימון: "לא נניח לך ולמשפחה של אשתך". מעצרם הוארך עד שלישי

|
עומר אצילי (עמרי שטיין)
עומר אצילי (עמרי שטיין)

פרקליטות מחוז תל אביב (פלילי) הגישה היום כתב אישום לבית המשפט השלום בעיר נגד בר גיטא ועומרי בן לולו בין היתר בגין (כל נאשם על פי חלקו) השחתת פני מקרקעין וריבוי עבירות סחיטה באיומים כנגד הכדורגלן עומר אצילי. כתב האישום לא כולל שום התייחסות להנחת רימון ההלם בפתח בית הוריו של אצילי. כמו כן הוגשה בקשה להארכת מעצרם עד תום ההליכים.

על פי כתב האישום שהוגש על ידי עו"ד צחי הבדלי, “הנאשמים הינם אוהדי קבוצת הכדורגל של מכבי חיפה, שהחליטו למנוע את הצטרפותו של שחקן הכדורגל עומר אצילי לקבוצה, וזאת בין היתר, בשל התבטאותו בעבר בגנות הקבוצה. על רקע זה ובמטרה לסכל את הצטרפותו לקבוצה, סחטו המשיבים באיומים את אצילי ובני משפחתו בפגיעה שלא כדין בגופם, בשמם הטוב ובצנעת הפרט שלהם, וכן הטילו אימה עליהם”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
חצרוני: מקווים שישתחררו ביום שלישי

בכתב האישום נכתב כי החשדות כלפי הנאשמים הם ש”שלחו הודעות מאיימות לאצילי ולבני משפחתו ובין היתר נכתב בהן: "אנחנו נציק לך, לאשתך, למשפחה, לכולם..."; "ברגע שתנחת בארץ הטרור יתחיל"; "החלטנו שלא מקבלים אותך, אז נעשה לך טרור אישית וגם למשפחה שלך ושל אשתך... מחכים שתנחת כדי שנוכל לקבל את פנייך ואז תבין איזו טעות תעשה אם תחתום פה.."; "היום יום הדין שלכם היום נדע אם החיים שלכם הולכים להיות שחורים או שתמשיכי להתגבר על הפרשה"  "נגיע לחולון, לאזור, לראשון, לחיפה לכל מקום".

החשוד בהנחת הרימון מחוץ לבית משפחת אצילי (רדאד גהחשוד בהנחת הרימון מחוץ לבית משפחת אצילי (רדאד ג'בארה)

עוד כתוב בכתב האישום כי “אשתך סלחה לך, אנחנו לא. ניקוסיה מלאה במדבקות נגדך, עד עכשיו שתקנו אבל אומרים לך דוגרי, אל תחתום במכבי חיפה. אתה לא ראוי לסמל של המועדון הזה. תשאל את החבר הטוב שלך שלומי אזולאי, היינו מתחת לבתים שלהם כשרצינו להסביר להם מי זו מכבי חיפה. אנחנו לא נעזוב אותך, נציק לאשתך, למשפחה, לכולם”. בנוסף, כתוב בכתב האישום כי השחית גיטא מקרקעין בכך שריסס כתובות גרפיטי נגד אצילי במקומות בהם מתגוררים בני משפחתו ומכריו. בין היתר ריסס על קיר במקום מגורי משפחתה של אשתו של אצילי: "אור אצילי – תתרחקי מחיפה. הטרור מתחיל – אצילי פדופיל".

עו”ד שחר חצרוני ציין לאחר הדיון: “בית המשפט לא קיבל את בקשת הפרקליטות לעצור את הנאשמים עד תום ההליכים והחליט לבחון את האפשרות של השחרור שלהם באמצעות פיקוח אלקטרוני, ולכן קבע דיון המשך ליום שלישי שם אנחנו מקווים שהם ישתחררו או ייעצרו בפיקוח אלקטרוני כפי שקבע בית המשפט”.

עו”ד שחר חצרוני (רדאד געו”ד שחר חצרוני (רדאד ג'בארה)

בבקשה למעצר עד תום ההליכים ציין עו"ד הבדלי: “אירועי הסחיטה באיומים המיוחסים למשיבים הסתיימו במציאות באירוע הנחת רימון הלם בפתח דירתם של הוריו של אצילי. הגם שאירוע זה אינו מיוחס למשיבים, הוא מהווה הסלמה חמורה של מסכת הסחיטה באיומים כלפי אצילי ומשפחתו ולא יכול להיות חולק כי הנחת הרימון היא תוצר והמשך ישיר של אירועים אלה. נוכח פוטנציאל המסוכנות של המשיבים, אך ניתן להסיק, כי אלמלא מעצרם היו פועלים בעצמם להגשמת איומיהם". בנוסף, כתב האישום כנגד גיטא הוגש גם בגין עבירת החזקת סם מסוכן שלא לצריכה עצמית, זאת לאחר שנתפס בביתו סם מסוכן מסוג קאנביס.

עו"ד צחי הבדלי (רדאד געו"ד צחי הבדלי (רדאד ג'בארה)

אחרי הגשת כתב האישום, שופטת בית משפט השלום בתל אביב, ענת יהב, החליטה להשאיר את האוהדים הנאשמים במעצר עד ליום שלישי ולאחר מכן לבחון את שחרורם למעצר בית עם אזיק אלקטרוני.

עו”ד אביחי חג’בי אמר: “היום טענו בבית המשפט שיש להורות על שחרורם של המשיבים. להבנתנו, עד ליום שלישי בית המשפט יורה על שחרורם, אחרי שתתקבל חוות דעת לגבי האיזוק האלקטרוני. אני מאמין כשנעיין בחומר החקירה, בית המשפט ישחרר אותם למעצר בית ביום שלישי כאשר כרגע השאלה היא רק שאלה טכנית”.

עו”ד אביחי חג’בי (רדאד געו”ד אביחי חג’בי (רדאד ג'בארה)
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אנדי רם ומיץ' גולדהאר בשיחה על הכל



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */