יום חמישי, 25.12.2025 שעה 15:26
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

מכה למכבי חיפה: רוקאביצה פצוע, דוניו יפתח

מלך השערים שנפגע בברכו יפנה את מקומו לגנאי ב-20:05 מול בני יהודה, אשכנזי וטוואטחה יעלו ב-11 במקום לביא ומנחם. ברק בכר: "לחץ זה חלק מהמשחק"

|
רוקאביצה מקבל טיפול מול מכבי פ
רוקאביצה מקבל טיפול מול מכבי פ"ת (שחר גרוס)

מכבי חיפה תנסה לחבר שישה ניצחונות ליגה רצופים הערב (שלישי) ב-20:05 מול בני יהודה באצטדיון סמי עופר, אך תצטרך לעשות זאת, לפחות משריקה הפתיחה, ללא החלוץ ניקיטה רוקאביצה, מלך שעריה, שלא התאמן בשל הפציעה בברכו אותה ספג בניצחון על מכבי פתח תקווה. גודסוויי דוניו צפוי לפתוח בהתקפה.

בנוסף, הקבוצה תחסר את הקפטן נטע לביא בגלל צבירת כרטיסים צהובים ומי שאמור להחליף את לביא בקישור הוא יובל אשכנזי, שיפתח לראשונה העונה. גם טאלב טוואטחה עשוי לזכות בדקות רבות יותר ואולי אף לפתוח, כל זאת על מנת לחלק את העומסים בשבוע בו מתקיימים שלושה משחקים. המאמן ברק בכר מודע לצורך הגדול ברוטציה בשלב כזה של העונה, אבל עוד קודם לכן חיפה תשאף על בסיס ההרכב שרץ בשבועות האחרונים להמשיך להציג יכולת גבוהה.

חזיזה: צריכים להגיד הרבה תודה לג׳וש כהן

בכר נשאל האם מלחיץ שאומרים שהם מועמדים לאליפות: “לחץ זה חלק מהמשחק,. אנחנו בתקופה טובה וחשוב שנמשיך ביכולת ובתוצאות, זה מה שחשוב כעת. דיברתי על רוטציה בשבוע הקרוב שבו נשחק שלושה משחקים, אחד כבר שיחקנו. יש לי שחקנים טובים ותחרות בריאה על כל עמדה ונדע להשתמש בהם בתבונה”.

היכולת של בוגדן פלאניץ’: “בוגדן הוא מנהיג, שחקן שמגדיל ראש, לוקח אחריות. יש לו ביקורת עצמית גבוהה מאוד והוא יודע להתמודד. אני מרוצה מאוד מהגישה, היכולת, האישיות והדרך שהוא עושה”.

בוגדן פלאניץבוגדן פלאניץ' (עמרי שטיין)

היריבה: ”בני יהודה תמיד הייתה קבוצה שלא פשוט לשחק נגדה, היא אף הוכיחה את זה לא אחת בסמי עופר. חשוב מאוד שנבוא באותה גישה, ריכוז, יכולת כמו נגד מכבי פ”ת ולכל אורך המשחק הקרוב שצפוי להיות קשה”.

הרכב משוער: ג'וש כהן, רז מאיר, בוגדן פלאניץ', עופרי ארד, טאלב טוואטחה, חוסה רודריגס, יובל אשכנזי, מוחמד אבו פאני, דולב חזיזה, צ’ירון שרי וגודסוויי דוניו.

אדרי: "ראינו ניצוצות מהפוטנציאל שלנו"

בני יהודה קטעה ביום שבת האחרון את הרצף השלילי שלה עם 1:1 מול מכבי נתניה באצטדיון בלומפילד וכדי להמשיך ולצאת לדרך חדשה היא תבחן את עצמה בחיפה. ב-ONE פורסם על החשש כי הבלם אליסון דוס סנטוס גמר את העונה. המאמן הזמני של הכתומים, כפיר אדרי, התייחס: "לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל לדעת שמחכה לנו משחק קשה, אבל אין דבר כזה בלתי אפשרי. זה נכון שלא ניצחנו במשחק האחרון, אבל ראיתי דברים שאהבתי, כמו אגרסיביות, מחויבות ומהלכי כדורגל יפים, בטח במחצית הראשונה. כמובן שראינו גם דברים שלא אהבנו ואותם נצטרך לשפר".

עוד הוסיף: "כמו שאמרתי לפני המשחק מול נתניה, כמות הטעויות הקריטיות שעשינו במחצית הראשונה מול הפועל חדרה, זה משהו בלתי נתפס ובלתי מתקבל על הדעת. השחקנים הבינו את זה. כדורגל צריך לשחק עם תשוקה, מחויבות וביטחון. בלי אלו אי אפשר לשחק טוב ולנצח. לשמחתנו, במשחק בשבת ראינו כמה ניצוצות מהפוטנציאל שיש בקבוצה שלנו. עכשיו זה התפקיד של השחקנים להמשיך את גרף ההתקדמות הזה. אנחנו, כצוות מקצועי, ניתן להם את כל הכלים בשביל להמשיך ולהשתפר".

כפיר אדרי (חגי מיכאלי)כפיר אדרי (חגי מיכאלי)

על הפציעות בקבוצה: "כשבונים קבוצת כדורגל, לוקחים בחשבון גם פציעות. ברור שמדובר בלא מעט שחקנים חשובים, אבל כל שחקן בסגל שלנו יודע שמספר דקות המשחק שלו תלויות אך ורק בו. שחקן שיהיה מחויב באימונים, מחויב במשחקים, ויותר חשוב מהכל - חיובי בחדר ההלבשה, ישחק יותר. יש לנו עדיין מספר שחקנים חסרים, אבל אלה הרגעים של כל שחקן בסגל להוכיח שהמקום שלו בבני יהודה מוצדק".

אדרי ויעקב אסייג תרגלו את אותו הרכב שפתח מול מכבי נתניה, לאור שביעות הרצון מיכולת השחקנים. דן מורי, תאמבי סגס ועמית כהן הוצבו כבלמים, אבישי כהן בימין, מייקל ראנז'ל בשמאל. בקישור סתיו פיניש, יוסיף מוסא ושי מזור ובהתקפה מתיאה ליואיץ' ומוחמד גדיר.

הרכב משוער: עומר ניראון, אבישי כהן, דן מורי, תאמבי סגס, עמית כהן, מייקל ראנז'ל, סתיו פיניש, יוסיף מוסא, שי מזור, מתיאה ליואיץ' ומוחמד גדיר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */