יום חמישי, 18.12.2025 שעה 23:07

מאמינים בו: היחס של אבדיה לזכות ברוקי העונה

אחרי הבכורה המרשימה, הישראלי כבר שמיני באתרי ההימורים ומקדים את וויליאמס ואוקורו שנבחרו לפניו: "רבים חושבים שהוא השחקן הכי טוב שיצא מהדראפט"

|
דני אבדיה (האתר הרשמי של וושינגטון וויזארדס)
דני אבדיה (האתר הרשמי של וושינגטון וויזארדס)

דני אבדיה ממשיך להתכונן לעונת הבכורה שלו ב-NBA, ואחרי הבכורה האישית המצוינת שלו במשחק ההכנה נגד ברוקלין, בו קלע 15 נקודות ב-100 אחוז מהשדה, הבאזז סביב הישראלי ממשיך לצמוח.

ביחסי ההימורים המעודכנים בארצות הברית סביב השאלה מי יזכה ברוקי העונה, אבדיה, שנבחר כזכור במקום ה-9 בדראפט, מדורג במקום השמיני בסיכויים, עם יחס של +2700, כשהוא מקדים את אייזק אוקורו ופטריק וויליאמס שנבחרו לפניו.

דני אבדיה (האתר הרשמי של וושינגטון)דני אבדיה (האתר הרשמי של וושינגטון)

באחד מאתרי ההימורים המובילים בארצות הברית נכתב על הישראלי: “אבדיה, שרבים חוזים שיהפוך בסופו של דבר לשחקן הכי טוב שיצא מהדראפט, נצץ בבכורה שלו עם 15 נקודות והראה כמה פוטנציאל יש בו”.

אגב, מי שמוביל כרגע באתרי ההימורים לזכייה ברוקי העונה הוא לאמלו בול שנבחר שלישי בדראפט על ידי שארלוט, אובי טופין שנבחר שמיני, מזנק למקום השני ביחסי ההימורים, וג’יימס וייסמן, שנבחר שני על ידי גולדן סטייט, רק במקום השלישי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */