יום ראשון, 21.12.2025 שעה 03:02
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

חוגג המריא לדובאי: גזענות? לא במשמרת שלי

הבעלים יצא לקדם את המו״מ עם השייח למכירת 49% מבית"ר: "גזענות היא חילול השם". שלט הוצב בבית וגן: "חמד בן ח'ליפה, ברוך אתה בבואך לירושלים"

|
משה חוגג לפני ההמראה לדובאי (דוברות בית
משה חוגג לפני ההמראה לדובאי (דוברות בית"ר)

בעלי בית״ר ירושלים, משה חוגג, ביחד עם היו״ר אלי אוחנה והמנכ״ל מוני ברוש המריאו לפנות בוקר (בין רביעי לחמישי) לדובאי במטרה לקדם את המו״מ עם השייח חאמד בן ח׳ליפה על מכירת 49% מהבעלות על הקבוצה הירושלמית. אגב, במתחם האימונים בית וגן כבר נתלה שלט עליו כתוב: “בן ח’ליפה, ברוך אתה בבואך לירושלים”, כאשר מעליו נכתב “אוהדי בית”ר ירושלים”. 

בבית״ר מגיעים מוכנים לדובאי מההיבטים המשפטיים והכספיים, כאשר את חוגג מלווים בימים האחרונים בהכנות למכירה הקבוצה עורך הדין רוני מוזסון וחשב הקבוצה חיים נבון. על פי הערכות בקרב אנשי בית״ר, צפויה להתקיים מסיבת עיתונאים משותפת בשבוע הבא במידה שיהיה מה להודיע. אגב, חוגג ואנשיו ישהו בדובאי עד לשני-שלישי. 

משה חוגג, אלי אוחנה ומוני ברוש (דוברות בית"ר ירושלים)משה חוגג, אלי אוחנה ומוני ברוש (דוברות בית"ר ירושלים)

לאחר שקיבל את ברכת הדרך מהרב קנייבסקי, חוגג ופמלייתו המריאו אופטימיים לדובאי, כאשר על פי גורמים במועדון מהבירה, הטיסה לדובאי היא לא לחינם, אלא במטרה ברורה להגיע לסיכום חתום על עסקה. 

״חוגג לא היה מקבל הזמנה מתוך נימוס, סביב השייח יש אנשים רציניים, יש פה כוונה אמיתית לקדם את המו״מ בין הצדדים ולהגיע לסיכום על מכירת 49% מהמועדון לשייח בן ח׳ליפה״, נמסר מגורם המקורב לבעלים.

משה חוגג, מוני ברוש ואלי אוחנה לפני ההמראה לדובאי (דוברות בית"ר ירושלים)משה חוגג, מוני ברוש ואלי אוחנה לפני ההמראה לדובאי (דוברות בית"ר ירושלים)

הבעלים אמר לפני ההמראה: "אני מקווה לסגור עניינים, שום דבר לא סגור עד שזה לא סגור, נראה טוב, נראה שזה מתקדם, נראה שהכוונות שלי ושלו תואמות. בואו לא נקדים את המאוחר, נגיע לשם, נמצה את המשא ומתן, צריך להבין שזה לא בכל מחיר, רק אם זה יעשה טוב למועדון לאורך זמן, לתשתיות של המועדון. היה כסף גדול בבית"ר, לדעתי היה יכול להיות מנוצל טוב יותר, צריך להשקיע מאוד בתשתיות. צריך לראות לכמה זמן, אם המטרות תואמות בהכל, אם כך יהיו הדברים, אני מקווה שיהיה מה להודיע בקרוב".

"לא התרגשתי מזה שהצטרפתי למועדון, גם לא היום, זה מאוד פיקנטי לדבר על המיעוט, זה באמת מיעוט. זה רק מחזק את הצורך במה שאנחנו עושים. אני אמרתי שהצטרפתי הרבה לפני שידעתי שיהיה שלום כזה או אחר, בעיניי ובעיני הרבנים הגדולים שגזענות זה חילול השם. לא עושים גזענות, בטח שלא בעיר הקודש ובטח לא במשמרת שלי. נלחמתי בזה מהיום הראשון ועד האחרון, אנחנו לא נרתעים מזה, כל הגרפיטי שהיו ויהיו, גם השותף הפוטנציאלי מכיר את העניין הזה וזאת חלק מהסיבה שאנחנו צריכים לעשות מעשה ולהראות שמוסלמים ויהודים יכולים לעשות דברים יחד, בלי חשש".

השלט בבית וגן (פרטי)השלט בבית וגן (פרטי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */