יום שלישי, 13.01.2026 שעה 03:29

לוין: תוצאה מאכזבת מאוד, אופטימיים למרות הכל

מאמן הנבחרת הצעירה התייחס ל-1:1 הדרמטי מול מקדוניה, בו חניכיו קיבלו שער שוויון בדקה ה-95: "יכלנו לנצח בתוצאה גבוהה יותר, זו אכזבה גדולה"

|
ניר לוין (רדאד ג'בארה)
ניר לוין (רדאד ג'בארה)

נבחרת ישראל הצעירה המשיכה לאכזב, בדיוק כמו הבוגרת, לאחר שסיימה היום (שלישי) ב-1:1 מאכזב מול נבחרת מקדוניה במסגרת מוקדמות היורו. חניכיו של ניר לוין הובילו 0:1 עד הדקה ה-95, אך פספסו פנדל והזדמנות להכפיל, ונענשו עם שער שוויון דרמטי בדקה ה-95 שמנע מהם ניצחון.

לוין, מאמן הנבחרת, התייחס למשחק: “זו תוצאה מאכזבת מאוד בסופו של המשחק, אחרי שהובלנו, יכלנו להגדיל את התוצאה ולנצח בתוצאה גבוהה יותר. ניטרלנו את השחקנים האיכותיים של מקדוניה ויכולנו להכריע את המשחק מוקדם יותר, לא עשינו את זה ובסוף ממצב נייח, שאני בכלל לא בטוח שהיה, ספגנו”.

מכבי חיפה מתאמנת תחת ערפל כבד בסרביה

המאמן המשיך: “זו אכזבה גדולה מאוד, השחקנים עשו עבודה מצוינת גם בצד ההגנתי, שיתקו את מקדוניה בצורה טובה, ובצד ההתקפי הייתה יצירת הזדמנויות אך גם לפספס פנדל וגם מצבים של אחד על אחד זה יותר מדי בשבילנו ושמטנו את הנקודות האלו. למרות הכל, אנחנו אופטימיים לגבי ההמשך. נתכונן למשחק הבית הבא מול מקדוניה בנובמבר בישראל”.

ניר לוין (חגי מיכאלי)ניר לוין (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */