יום חמישי, 06.03.2025 שעה 08:58
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

עדן קארצב: הוכחתי שיש לי מקום במכבי תל אביב

הקשר שהבקיע שער נפלא ב-3:1 לזלצבורג: "חלמתי לכבוש בליגת האלופות, מאוכזב מהתוצאה". גולסה: "כל מי שעלה היה מצוין, סבלנו בגלל פנדל שלא היה"

|
עדן קארצב חוגג עם בן ביטון ואילון אלמוג (רויטרס)
עדן קארצב חוגג עם בן ביטון ואילון אלמוג (רויטרס)

מכבי תל אביב הודחה הערב (רביעי) מליגת האלופות אחרי הפסד 3:1 לזלצבורג (5:2 בסיכום), אך בראש מורם עם הופעות חיוביות בשני המשחקים לאור שורת החוסרים. לאחר המשחק, הקשר אייל גולסה התייחס למשוכה.

“אני חושב שאפשר לחלק את זה – חצי ראשון התקשינו מול זלצבורג אבל בחצי השני השתחרר לנו והיינו פתוחים יותר והגענו למצבים”, אמר גולסה. “סבלנו מחוסר מזל גם במשחק הראשון עם פנדל וגם פה. היינו יכולים להימנע מזה אבל זה הכדורגל וצריכים להמשיך”. החוסרים: “מאמין שלולא הקורונה היה יותר שמח”.

שחקני זלצבורג חוגגים, דן ביטון מאוכזב (רויטרס)שחקני זלצבורג חוגגים, דן ביטון מאוכזב (רויטרס)

ההופעה שלו באופן אישי: “במחצית הראשונה הם לחצו טוב והיה קשה, כולם ראו מול מי שיחקנו. זה לא ההרכב האידיאלי של מכבי ת”א. עשינו את המקסימום ואני גאה בשחקנים. כל מי שהיה שיחק מצוין, אבל סבלנו בגלל פנדל שלא היה לדעתי. מתנחמים בליגה האירופית”.

איזו מכבי נקבל באירופית: “נראה מכבי משוחררת יותר, כשנחזור לסגל מלא בבתים של האירופית אין מה להפסיד, צריך ליהנות ואני מקווה שיהנו ממכבי. אני מאוכזב, האמנתי מההתחלה שיכולים לעשות את זה. אבל אין מה לעשות, הפסדנו וצריכים להסתכל על המשחקים הבאים שלנו”.

עדן קארצב חוגג (רויטרס)עדן קארצב חוגג (רויטרס)

עדן קארצב שכבש שער נהדר הוסיף: “האמת שחלמתי להבקיע גול בליגת האלופות ובמיוחד במועדון הזה שגדלתי בו. אני שמח שכבשתי אבל מאוכזב מהתוצאה. עם הפנים לשלב הבתים באירופית ונקווה שנעשה את העבודה שם”.

האם מרגיש שלקח את ההזדמנות: “כן, מרגיש שלקחתי את ההזדמנות בשתי ידיים. הוכחתי שאני יכול לשחק במכבי ת”א. מודה לצוות על האמון. הגול היה רגע של אושר, אתה מרגיש שאתה יכול להעפיל לשלב הבא. יוצאים מאוכזבים. פערי הרמות בין הקבוצות היו ברורים. היו חסרים לנו 10 שחקנים חשובים. אני מרוצה ממה שעשינו ביחד, נתנו את הלב והנשמה. הגול התחיל מחילוץ כדור של גולסה. אומרים לי באימונים לבעוט ועשיתי את זה. האמנתי שאני יכול לתת פה גול. הרגשתי שמישהו דוחף אותי”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */