יום חמישי, 25.12.2025 שעה 01:52

פול פוזישן ושיא להמילטון, פרארי התרסקה במונזה

האנגלי להט במקצי הדירוג עם הסיבוב המהיר בתולדות הפורמולה 1 ויזנק ראשון, בוטאס שני. פטל יזנק 17, נהג פרארי הראשון מ-1966 מחוץ לטופ 15 באיטליה

|
המילטון ובוטאס אחרי שלקח את מקומות 1 ו-2 (רויטרס)
המילטון ובוטאס אחרי שלקח את מקומות 1 ו-2 (רויטרס)

לואיס המילטון ממשיך לעשות בעונת 2020 של הפורמולה 1 כבשלו והיום (שבת) במונזה הוא קבע את הסיבוב המהיר ביותר בהיסטוריה של הפורמולה 1 והשיג את הפול פוזישן השישי שלו בשמונה מרוצים העונה.

המילטון עצר את השעון על 1:18.887 דקות – סיבוב במהירות של 264.36 קמ”ש, ושבר את שיאו של קימי רייקונן, שקבע 1:19.119 דקות (263.59 קמ”ש), גם כן במונזה, לפני שנתיים.

בחמש הפעמים הקודמות העונה בהן המילטון זינק מהפול פוזישן הוא גם ניצח במרוץ והוא יקווה לעשות זאת גם הפעם. מי שינסה למנוע זאת ממנו הוא חברו לקבוצת מרצדס, ולטרי בוטאס, שיזנק מהמקום השני ויקווה להקדים את מקס ורסטאפן, שיזנק רק מהמקום החמישי המאכזב מבחינתו, ולעלות למקום השני בדירוג הנהגים. קרלוס סאינס ממקלארן הפתיע עם מקצי דירוג טובים ויזנק מהמקום השלישי, סרחיו פרס המקסיקני של ראסינג פוינט יזנק רביעי.

שארל לקלר (רויטרס)שארל לקלר (רויטרס)

אכזבה עצומה רשמה פרארי, דווקא במסלול הביתי. סבסטיאן פטל קרס ב-Q1, יזנק מהמקום ה-17 ויהיה הנציג הראשון של הענקית האיטלקית מאז 1966 שמזנק מחוץ ל-15 הראשונים במרוץ באיטליה. שארל לקלר איכזב ב-Q2 ויזנק מהמקום ה-13, וזו תהיה הפעם הראשונה מאז 1984 שאף נהג של פרארי לא מזנק מהטופ 10 במרוץ הביתי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */