מאיר לוי בפ"ת, אלון יפת בשכונת-התקוה
שיבוץ שופטים: מכ' פ"ת תארח את מכ' חיפה בשבת, בני-יהודה את מכבי ת"א בראשון. פרוסט בבלומפילד, יעקב בטדי, קורן בב"ש, צור בנתניה. משיח בכפר-קנא.
אלון שניידרמן
|

מאיר לוי - המשחק המרכזי בשבת
מאיר לוי שובץ לשפוט את המשחק המרכזי של המחזור ה-21 בשבת בו תארח מכבי פ"ת את האלופה מכבי חיפה (18:50, שידור ישיר בערוץ השני). ערן פרוסט ישפוט במשחק בו תארח המוליכה הפועל ת"א את סוגרת הטבלה, עירוני ראשל"צ, ביום שני (19:10).
אלון יפת ינהל את הדרבי הקטן של ת"א בשכונת-התקוה, בין בני-יהודה למכבי ת"א, שיתקיים ביום ראשון (20:00). חיים יעקב ישפוט בטדי במפגש בשבת בין בית"ר ירושלים להפועל פ"ת (18:45).
דני קורן שובץ למשחק בוסרמיל בו תארח הפועל ב"ש את הפועל כפ"ס (שבת, 18:30), אייל צור ישפוט במשחק בין מכבי נתניה למ.ס. אשדוד (שבת, 18:30).
בליגה הלאומית שובץ השופט מנשה משיח למשחק המרכזי של המחזור ה-21, בין בני-סכנין להפועל ירושלים, שיתקיים בכפר-קנא (שבת, 15:00).
שאר המשחקים:
מכבי קרית-גת - מכבי הרצליה: אסף קינן (שישי, 14:30)
נצרת-עילית - צפרירים חולון: רמי בן-יצחק (שישי, 15:00)
הפועל ר"ג - אחי-נצרת: תומר כהן (שישי, 15:05)
הפועל חיפה - מכבי כפר-קנא: משה בוחבוט (שבת, 16:30)
הפועל רעננה - בית"ר ב"ש: אלי חכמון (שבת, 15:00).
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */