יום שני, 02.03.2026 שעה 18:02

חשש לחייה של כדורגלנית נבחרת שוויץ שנעדרת

פלוריאנה איסמאילי, שמשחקת בקבוצת יאנג בויז המקומית הוכרזה כנעדרת אחרי שיצאה לשייט ובמהלכו צללה אל תוך האגם: "קפצה למים ולא ראו את ראשה שוב"

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

למרות האווירה החיובית סביב כדורגל הנשים בשבועות האחרונים בעקבות המונדיאל החגיגי שנערך בצרפת, קיבלנו בשורה פחות משמחת, באיטליה הודיעו אתמול (ראשון) כי שחקנית נבחרת שוויץ, פלוריאנה איסמאילי נעדרת וזאת לאחר שהלכה לאיבוד במהלך תאונת שייט באגם בארץ המגף.

בקבוצה בה היא משחקת, יאנג בויז, הגיבו לנושא היעדרותה: “החיפושים של המשטרה נמשכים, אנחנו מאוד מודאגים ולא ויתרנו על האמונה שהכול יהיה בסדר. בקשר רציף עם המשפחה של השחקנית”. פלוריאנה היא גם הקפטנית של הקבוצה מאז שנת 2014 ובמועדון יקוו לבשורות טובות.

בעיתונים באיטליה סיפרו: “היא קפצה למים אך לא ראו את ראשה שוב”. חיפושים של המשטרה היו באזור לאורך זמן ארוך אך עם רדת החשכה הופסקו ויחלו שוב בהמשך, לא נותר לנו אלה לקוות לכך שהמאמצים ישתלמו והיא תמצא בחיים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */