יום חמישי, 01.01.2026 שעה 08:02
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2519-2915הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

צעקות בבוררות שוינפלד: לא רוצה להיות בהפועל

שלב ההוכחות בבוררות בין השחקן למועדון יתקיים בעוד כחודש. הפועל טוענת: מכבי ת"א עומדת מאחורי התביעה. פרקליטו של החלוץ: "מקווה שלא תהיה סחבת"

|
ארון שוינפלד, היום בבוררות (איציק בלניצקי)
ארון שוינפלד, היום בבוררות (איציק בלניצקי)

הבוררות שהגיש חלוצה של הפועל תל אביב, ארון שוינפלד, כנגד המועדון, החלה היום (שני) בנוכחות הבורר עו”ד בני טמיר. הדיון היה סוער וכלל צעקות והאשמות, כאשר שני הצדדים התבצרו בעמדותיהם. בצד אחד היו שוינפלד עצמו ועורכי דינו, רועי רוזן ויובל שדמי. את הפועל ייצג המנכ”ל, ניר ענבר, ביחד עם עורכי הדין של המועדון. הדיון הבא, שיהיה דיון הוכחות, יתקיים ב-29.12.

כאשר פנו לשוינפלד במהלך הדיון הוא אמר רק משפט אחד: “אני לא רוצה להיות בהפועל תל אביב״.

עו"ד רוזן מתייחס לדיון של שוינפלד בבוררות

הפועל תל אביב טענה בבוררות: "מדובר בתביעת סרק של אדם שנהג בחוסר תום לב בלשון המעטה. הוא מנסה להיאחז בטענה שולית של אי תשלום מענק חתימה, שאגב, כבר שולם, כדי לנסות להשתחרר משורות הקבוצה. מדובר בסכום שולי לעומת היקף חוזהו הגבוה. לא נעשתה אף פנייה לאמיר כבירי שערב על ההסכם שלו".

ארון שוינפלד ועורכי דינו רועי רוזן ויובל שדמי (איציק בלניצקי)ארון שוינפלד ועורכי דינו רועי רוזן ויובל שדמי (איציק בלניצקי)

בהמשך רמזו האדומים על מעבר אפשרי למכבי ת"א: "שוינפלד רוצה להשתחרר לקבוצה אחרת, במקרה הזה למועדון אשר עומד מאחוריו בתביעה הזו, כדי להשתכר שם שכר גבוה יותר". לסיכום נכתב בכתב ההגנה: "התביעה הזו לא תצלח. תכנית הפעולה שלו ושל העומדים מאחוריו לא תצלח. את התביעה יש לדחות משורה ארוכה של טעמים, שדי בכל אחד מהם כדי לדחות את התביעה".

ניר ענבר (מימין) (איציק בלניצקי)ניר ענבר (מימין) (איציק בלניצקי)

ביציאה עורכי הדין של הפועל תל אביב סירבו לדבר ורק אמרו: ״אנחנו אופטימיים״. עו”ד רוזן אמר: "סיימנו עכשיו דיון מקדמי בתיק של ארון שוינפלד נגד הפועל ת"א. היה דיון די ארוך וגם די סוער ביחס לדיון מקדמי. לכל אחד יש את הטענות שלו. מה שהיה חשוב מבחינתו זה שההליך יתברר כמה שיותר מהר, שלא תהיה סחבת של הדבר הזה, ולכן אנחנו נקדם אותו מהר, אחרי שאנחנו נגיש תצהירים ונקיים הליכים מקדמיים, ב-29.12 יהיה דיון הוכחות פה במשרד אצל הבורר ואני מניח שזמן קצר לאחר מכן יינתן פסק דין. הפגישה הייתה בעיקר מעייפת, חיובית אבל מעייפת. גם אנחנו אופטימיים, אופטימיות זה דבר חשוב".

הבוררות של שוינפלד (איציק בלניצקי)הבוררות של שוינפלד (איציק בלניצקי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */