יום שבת, 20.12.2025 שעה 23:06
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

עקב השריפה: מכבי חיפה תתאמן בראשל"צ

פרסום ראשון: ראש עיריית ראשל"צ, דב צור, נענה לבקשתו של אייל ברקוביץ' והירוקים ידרימו ויתאמנו בעיר היין. איגוד הכדורסל דחה את המשחקים עד שבת

|
אצטדיון סמי עופר (אחמד מוררה)
אצטדיון סמי עופר (אחמד מוררה)

מכבי חיפה תתאמן מחר (שישי) בראשון לציון, כך נודע לראשונה ל-ONE. ראש עיריית ראשון לציון, דב צור, נענה לבקשתו של הבעלים של הפועל ראשון לציון, אייל ברקוביץ’, והירוקים יתאמנו בעיר היין לקראת המשחק מול מועדון ספורט אשדוד ביום שבת.

הקבוצה הודיעה לאחר מכן: “בעקבות שריפת הענק בעיר חיפה, הנהלת הקבוצה דאגה לאנשי הצוות והשחקנים הזרים המתגוררים בזירת האירועים לחלופת מגורים. בהחלטה נוספת, תצא כל הקבוצה כבר מחר לבית מלון במרכז, תתאמן במתחם האימונים של עירוני ראשל”צ ותשהה במרכז עד למשחק. המועדון מודה לאנשי ראשון לציון בהם אייל ברקוביץ’ על הרצון והנכונות לסייע. בהזדמנות זו, אנו מודים לכל לוחמי האש, אנשי המשטרה כוחות הביטחון העושים רבות לסיים את גל השריפות ומחזקים את כל תושבי חיפה שעוברים שעות לא קלות”.

צפו: קרלסן תיעד את השריפה בחיפה

החל משעות הבוקר פרצו שריפות גדולות בעיר חיפה. בין המוקדים נמצאים איזור אצטדיון סמי עופר, בו משחקות מכבי חיפה והפועל חיפה וגם מתחם האימונים של מכבי חיפה, כפר גלים. שחקני מכבי חיפה, שערכו את האימון המסכם לקראת המשחק מול אשדוד, ראו את העשן הסמיך שמיתמר בסמוך. גם העובדים באצטדיון סמי עופר היו עדים למתרחש עד שפונו.

בנוסף, פרצה גם שריפה גדולה בשכונת רוממה, לא רחוק מהאולם של קבוצות הכדורסל בעיר. מקבוצת הכדורסל נמסר ל-ONE כי האולם פונה מעובדים. “יש שריפות בכל מקום. גיבורים, חורב, רוממה החדשה, זה מטורף. אני לא יודע אם יש פה מקרה של הצתה או מאיפה השריפות מגיעות בכלל", אמר ארנון שירן, יו”ר מכבי חיפה. "פינו את האולם ברוממה, שלחנו את כל אנשי הצוות הביתה. סוגרים את כל האיזור. יש שחקנים זרים שגרים בסביבה ואנחנו דואגים לפנות את מי שצריך". ווילי וורקמן פונה מביתו.

עשן מעל כפר גלים (אחמד מוררה)עשן מעל כפר גלים (אחמד מוררה)

לירוקים של עופר רחימי תוכנן אימון לקראת משחק הליגה נגד הפועל ירושלים, אולם מראש היה צפוי להתקיים באולם "ביכורים". "השריפה לא פוגעת בהכנות המקצועיות", אמר סגן היו"ר. "יחד עם זאת, אנשים מפחדים. קיבלתי טלפון בהול מאחת העובדות שמפנים גם את הילדים מהגנים, ונשמע שיש פניקה. זה נורא".

איגוד הכדורסל הודיע: “עקב שריפות הענק המשתוללות בחיפה נמסר לנו כי כל אולמות הכדורסל בחיפה נסגרו ל-96 שעות ומשמשים כמרכזי קליטה. לאור זאת, עפ"י הנחיית מנכ"ל האיגוד ורכז הליגות כל משחקי הבית והחוץ של אגודות הכדורסל מחיפה מבוטלים מהיום (יום חמישי 24/11/16) עד ליום שבת 26/11/16 (כולל)”.

בנוסף, מחלקת הנוער עירוני ניר רמת השרון הזמינה את ילדי מחלקות הנוער מאזור חיפה להתארח בביתם של ילדי מחלקת הנוער בסוף השבוע הקרוב.

עשן מעל כפר גלים (אחמד מוררה)עשן מעל כפר גלים (אחמד מוררה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */