שלום אלבז
|

אוסטין אמוטו. בדרך ליעד חדש (אחמד מוררה)
סאגת אוסטין אמוטו ואי רצונו לשחק במדי עירוני קריית שמונה הגיעה לסיומה היום (ראשון) וזאת לאחר שהצפוניים הגיעו לסיכום עם קבוצת מלאטיספור הטורקית (ליגה שנייה), על השאלתו של השחקן עד תום העונה הנוכחית, כאשר לטורקים קיימת אופציה לרכוש את השחקן בסיום העונה.
בנושא אחר, בעירוני קריית שמונה פתחו אמש את העונה עם 0:0 מול עשרה שחקנים של מכבי חיפה, לאחר שהבלם דקל קינן הורחק לאחר 40 שניות. המשחק התקיים בעכו לאור אי אישורו של האצטדיון העירוני.
שביעות רצון נרשמה מתפקוד חוליית ההגנה והקישור, כשהבלם פריירה והקשרים אופיר קריאף ודידייה ברוסו זכו למחמאות על יכולתם. האכזבה נרשמה מתפקוד ההתקפה שלא הצליחה לייצר מצבים רבים.
 |
| שחקני מכבי חיפה ועירוני ק"ש מאוכזבים (עמית מצפה) |
|
| |
הקשר אופיר קריאף אמר: "אני לא מרוצה מהתוצאה, שיחקנו מול 10 שחקנים ושלטנו לאורך כל המשחק, היה חצי מגרש להשכרה אבל פקששנו בפס האחרון. אני מאמין שעוד נתחזק ונשתפר, אני בטוח".
קריאף הוסיף ואמר כי בקבוצה רוצים לשכוח את העונה החולפת: "אנחנו מתעלמים מכל מה שהיה שנה שעברה, ורוצים להחזיר את קריית שמונה למקום שהיא הייתה בו 5 שנים ברציפות. אנחנו רוצים לבנות משהו חדש ושונה, המטרה שלנו היא לחזור לפליאוף העליון".
 |
| אופיר קריאף מול מארק ואליינטה (עמית מצפה) |
|
| |
השחקן פגש אמש את הקבוצה אותה עזב הקיץ, מכבי חיפה: "נקשרתי מאוד לחיפה, אני אוהב את המועדון האוהדים וההנהלה, הייתה התרגשות בהתחלה, אבל בהמשך התרכזתי במשחק. זה מועדון שנתן לי הרבה".
השחקן סיפר על הקשר הקרוב עם איוניר: "מוטי זה 99% מההחלטה שלי לבוא לקריית שמונה. אני אלחם בשבילו ובשביל המועדון, מוטי מאמין בי ואני מקווה להחזיר לו על המגרש".
 |
| מוטי איוניר. קשר קרוב עם קריאף (עמית מצפה) |
|
| |
החלוץ אילו מלאכי, ששיחק אמש במהלך המחצית השנייה לא הרשים ושוחרר מאימוני הקבוצה לאחר שהוחלט שלא להחתימו במועדון. במקביל, בק"ש מפעילים לחצים על עדן בן בסט להצטרף לקבוצה הצפונית ולשפר את החוליה הקדמית, הנראת לפחות כרגע חלשה.
בקרייה מקווים כי כבר בשבת הבאה יחזרו לארח באצטדיון העירוני בעיר וזאת לאחר שהוגשו כל המסמכים למנהלת הליגה, הכוללים אישורי תקציב לשיפוץ האצטדיון העירוני.