יום שלישי, 13.01.2026 שעה 09:48

אליפות נתניה הפתוחה יצאה לדרך בסקייטפארק

המתחם החדש נחנך עם תחרות ה-"NETANYA OPEN" ומופע ראווה חגיגי. 3 אלופי עולם והסקייטרים הטובים בארץ מתארחים. פתוח לקהל עד 21:00

|
סקייטפארק נתניה. נחנך היום (שני) רשמית
סקייטפארק נתניה. נחנך היום (שני) רשמית

עיריית נתניה, באמצעות החברה לפיתוח נתניה, חונכת את מתחם הסקייטפארק החדש במתחם פארק אגם החורף ביום העצמאות האמריקאי היום (שני) עם תחרות "NETANYA OPEN" ומופע ראווה בינ"ל חגיגי עם מיטב גולשי הסקייטבורד.

החל מהשעה 12:00 בבוקר ועד השעה 21:00 מתקיימת התחרות בסקייטבורד בהשתתפות עשרות גולשים, כאשר בסוף התחרות יוכרז האלוף בסגנון טרנזיישן, וכן יוענקו פרסים בשווי 10,000 ₪. התחרות פתוחה לקהל הרחב וללא הרשמה מוקדמת. 

דודי מור, מפיק הארוע, אמר ל-ONE: "מדובר בשיתוף פעולה עם עיריית נתניה ובמתחם הסקייטבורד הגדול במדינה עם תקציב של 9 מיליון ש"ח. נמצאים כאן שלושה אלופי עולם והסקייטרים הכי טובים בישראל.  

         




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */