יום חמישי, 25.12.2025 שעה 15:00
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

סופית: בעירייה החליטו על הריסת אצטדיון ר"ג

לאחר שבעיריית ת"א התעניינו בהקמת אצטדיון משותף, במכבי רצו להשתתף בבנייה ויו"ר ההתאחדות רצה לשפצו, ישראל זינגר החליט: "אין לנו צורך בו יותר"

|
אצטדיון רמת גן
אצטדיון רמת גן

במהלך החודשים האחרונים היה ניסיון של גורמים שונים לשפץ, או לחילופין להרוס ולהקים מחדש, את האצטדיון ברמת גן. כפי שפורסם ב-ONE, ראש עיריית ת"א רון חולדאי אף נפגש עם ראש עיריית ר"ג ישראל זינגר והציע לו להקים אצטדיון משותף לעיריות, אך בר"ג קיבלו החלטה לדחות את כל ההצעות ולהרוס את אצטדיון הלאומי לשעבר.

יש לציין כי יו"ר ההתאחדות לכדורגל עופר עיני נפגש עם ראש עיריית ר"ג ישראל זינגר ובכירי העירייה והציע להם תכנית כלכלית לשיפוץ האצטדיון. מכבי ת"א בחנה אף היא את העניין הכלכלי להיות זו שתפעיל את אצטדיון ר"ג. בתחילה היה נראה שבעיריית ר"ג יסכימו לרעיונות של הקמת אצטדיון משותף עם עיריית ת"א, או לחילופין יחד עם מכבי ת"א כשותפה, אך לאחר שנבחנו כל ההיבטים הכלכליים, החליטו בעיריית רמת גן לדחות את כל היוזמות.

מיץ´ גולדהאר. חשב לארח את המשחקים בר&qout;ג (רדאד ג´בארה)
מיץ´ גולדהאר. חשב לארח את המשחקים בר"ג (רדאד ג´בארה)
 

כזכור, מכבי ת"א אף ניהלה בחודשים האחרונים מו"מ לגבי האפשרות לקיים את משחקיה הביתיים בשנים הקרובות בר"ג במקום באצטדיון בלומפילד שנכנס להליך של שיפוץ. באלופה אף היו מוכנים להשקיע מיליוני שקלים בשידרוג חלק מהכסאות ודברים נוספים באצטדיון הנוכחי, אך אחרי שבחנו את כל ההיבטים בחרו לבסוף לקיים את המשחקים הביתיים של הקבוצה בנתניה.

ראש עיריית ר"ג ישראל זינגר אישר ל-ONE את הפרטים: "החלטנו שאין צורך שיהיה לעיר ר"ג אצטדיון לאומי. לצרכים של העיר ר"ג מספיק אצטדיון וינטר, שממוקם במיקום מעולה. אנחנו נצטרך אמנם לשפצו ולהתאימו לסטנדרטים המקובלים, אך אין צורך להקים מחדש אצטדיון לאומי".

ישראל זינגר. החליט שאין לו צורך באצטדיון (רדאד ג´בארה)
ישראל זינגר. החליט שאין לו צורך באצטדיון (רדאד ג´בארה)
 

זינגר ציין כי כיום עורכים תב"ע (תכנית בניין עיר, ג.ל.) לכל אזור אצטדיון ר"ג ובמקומו יוקמו במקום מגדלי עסקים ומגדלי מגורים. בעיריית ר"ג אף בוחנים את האפשרות להקים במקום מכללה. בחודשים הקרובים יסיימו את כל תכנון השטח, ששווה הרבה מאוד כסף מבחינה נדל"נית.

זינגר ציין כי בינתיים הפועל ר"ג תמשיך לקיים במקום את משחקיה במסגרת הליגה הלאומית ואף קיימת האפשרות לקיים במקום הופעות כדי לייצר הכנסה כספית כל עוד האצטדיון קיים. ראש עיריית ר"ג העריך כי ייקח פרק זמן של כשנתיים עד שהאצטדיון ייהרס סופית לאחר שיאשרו את כל התכניות: "נוכל להסתכל בתמונות ההיסטוריות ולהיזכר במשחקים שנערכו באצטדיון רמת גן, בפועל, הוא לא ייבנה מחדש - מה שהיה שייך כבר להיסטוריה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */