יום שני, 12.01.2026 שעה 18:18

"נאתכו ייעדר ממשחקי הנבחרת בשל פציעה"

מכה לגוטמן? ע"פ דיווח רוסיה הקשר ייעדר מצמד המשחקים מול קפריסין ובלגיה במוקדמות יורו 2016, אך שחקן צסק"א סייג: "עדיין לא יודע אם אהיה כשיר"

|
נאתכו. פגיעה לא פשוטה
נאתכו. פגיעה לא פשוטה

אלי גוטמן יספוג מכה קשה לפני משחקי הנבחרת? היום (שני) דווח ברוסיה כי ביברס נאתכו ייעדר מצמד משחקי הנבחרת מול קפריסין בבית ומול בלגיה בחוץ במוקדמות יורו 2016 בשל זעזוע מוח ממנו סובל. הקשר עצמו דיבר עם ONE ונשמע פחות נחרץ: "עדיין לא יודע אם אהיה כשיר. נקווה לטוב".

כזכור, קשרה של צסק"א מוסקבה ספג פגיעה בפניו במשחק הליגה האחרון מול דינמו מוסקבה (0:2 לצסק"א) והוחלף בשל כך כבר במהלך המחצית הראשונה. נאתכו סבל מדימום קשה בשל הפגיעה והיה נראה המום בשל עוצמת הפציעה.

מדובר בשחקן מפתח בסגל של ישראל שפתח עד כה בכל המשחקים בקמפיין. הנבחרת של גוטמן נמצאת בעיצומו של מאבק על הכרטיס לפלייאוף העלייה לטורניר שייערך בצרפת. ניצחון במשחק הקרוב על קפריסין בטדי בשילוב אובדן נקודות של בוסניה בבית מול וויילס יבטיח לישראל את הכרטיס למשחקי ההצלבה. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */