יום שלישי, 13.01.2026 שעה 08:05
ליגת האלופות 25-26
181-176ארסנל1
157-186באיירן מינכן2
138-196פאריס סן-ז'רמן3
136-126מנצ'סטר סיטי4
136-86אטאלנטה5
124-126אינטר6
127-136ריאל מדריד7
1212-156אתלטיקו מדריד8
128-116ליברפול9
1113-196בורוסיה דורטמונד10
117-136טוטנהאם11
106-136ניוקאסל12
108-136צ'לסי13
108-126ספורטינג ליסבון14
1011-146ברצלונה15
98-116מארסיי16
910-126יובנטוס17
98-86גלאטסראיי18
98-76מונאקו19
912-106באייר לברקוזן20
811-156פ.ס.וו. איינדהובן21
713-106קרבאח אגדם22
711-66נאפולי23
716-106פ.צ. קופנהאגן24
68-66בנפיקה ליסבון25
69-46פאפוס26
615-76אוניון סן ז'ילואז27
59-46אתלטיק בילבאו28
513-66אולימפיאקוס29
416-86איינטרכט פרנקפורט30
416-86קלאב ברוז'31
313-96בודה גלימט32
311-26סלביה פראג33
318-56אייאקס34
113-46ויאריאל35
115-46קייראט36

שואו צפוי להיעדר חצי שנה, ואן חאל: הוא מירר בבכי

מאמן מנצ'סטר יונייטד סיפר על רגשותיו של המגן, שנפצע בצורה נוראית בהפסד 2:1 לפ.ס.וו. בייל ייעדר רק כשבועיים, בנזמה: "רונאלדו הוא הטוב בעולם"

|
לוק שואו לאחר פציעתו. המגן סיים את העונה (רויטרס)
לוק שואו לאחר פציעתו. המגן סיים את העונה (רויטרס)

אחרי ארבעה חודשים של המתנה מאז הגמר בברלין והזכייה של ברצלונה, ליגת האלופות חזרה הלילה (שלישי) בענק עם הפתעות, שערים גדולים ומעל לכל מנת כדורגל איכותית מהקרם של הקרם האירופי. על הערב הענק ביבשת העיבה בעיקר הפציעה של לוק שואו. מגן מנצ'סטר יונייטד פונה לבית החולים אחרי 15 דקות ב-2:1 מול פ.ס.וו. איינדהובן ונדמה כי הוא עלול להיעדר תקופה ארוכה, שיכולה להגיע עד לכחצי שנה.

לאחר שריקת הסיום ביונייטד אישרו כי המגן סובל משני שברים ברגלו הימנית והוא ככל הנראה ישוב לקראת סיום העונה. שואו, שפתח את העונה בצורה נהדרת תחת לואיס ואן חאל, ספג מכה קשה מהקטור מורנו כעבור רבע שעה. הפגיעה הקשה ברגלו הימנית אילצה את רופאי יונייטד לפנות אותו לבית החולים הקרוב. מרקוס רוחו, שנכנס במחליף במקומו, צפוי לתפוס את מקומו בהרכב במשחק הליגה הבא נגד סאות'המפטון.

 
 

כריס סמולינג, ניסה לנחם את חברו לחוליה האחורית: "זה עצוב ואנחנו מאחלים לו שיחזור במהרה".

לואיס ואן חאל נותר כאוב: "זה פשוט נורא. זו העונה השנייה שלו כאן והוא משחק נהדר. חבל שזה קרה. הוא בכה עם מסיכת החמצן בחדר ההלבשה".

הקטור מורנו חוגג עם החברים  (רויטרס)
הקטור מורנו חוגג עם החברים (רויטרס)
 

על המגרש, הצרות של השדים האדומים המשיכו לספוג כאשר מרכז ההגנה הפך לבעיה העיקרית. בדומה למפגש הליגה מול סוונסי, יונייטד לא הצליחה לשמור על היתרון וספגה שני שערים. ההולנדים הצליחו למחוק את היתרון של ממפיס דפאיי, שחגג מול האקסית, ושלחו איתות בנוגע לסיכוי ההעפלה.

פלגריני: " מאוד מאוכזב, שלטנו במשחק ולא הגיע לנו להפסיד
בצד השני של העיר המצב לא הרבה יותר טוב. מנצ'סטר סיטי, ששאפה ללכת עד הסוף במפעל וביצעה רכש מאסיבי בקיץ, חטפה מהלומה קשה אחרי 2:1 ביתי ליובנטוס. התכולים עוד הובילו במשחק, אך מהפך של הגברת הזקנה חתם התחלה לא טובה עבור האנגלים.

מנואל פלגריני, מאמן הסיטי, היה מאוד לא מרוצה אחרי המשחק: "אני מאוד מאוכזב, לא חושב שהגיע לנו להפסיד. הי7ו לנו מצבים יותר טובים מאשר ליובנטוס, זה היה משחק ליגת אלופות טיפוסי. שתי הקבוצות לא יצרו יותר מדי מצבים מסוכנים ליד השער, אך אנחנו שלטנו יותר במשחק. זו לא הייתה בעיה טקטית, יובנטוס פשוט כבשו שני שערים יפים".  

מנואל פלגריני. לא ההתחלה לה ציפו במנצ´סטר (רויטרס)
מנואל פלגריני. לא ההתחלה לה ציפו במנצ´סטר (רויטרס)
 

מי שממשיך להיות האקס פקטור עבור יובנטוס בליגת האלופות, הוא החלוץ אלברו מוראטה, שכבש את שער הניצחון עבור הגברת הזקנה באצטדיון איתיחד. "אנחנו רק צריכים להתרגל לשחק ביחד", אמר החלוץ, זה נורמלי אחרי שעברנו כל כך הרבה שינויים בסגל, זו הסיבה לכך שלא התחלנו את הליגה בצורה הכי טובה שיש. הדבר החשוב ביותר הוא הניצחון והוכחנו הערב, שאם אנחנו משחקים כקבוצה אחת, אנחנו בין הקבוצות הטובות באירופה".

מוראטה חוגג בענק. לא ההתחלה לא ציפו במנצ´סטר (רויטרס)
מוראטה חוגג בענק. ניצחון חשוב לגברת הזקנה (רויטרס)
 

בניטס: "בייל צריך להיות זהיר", בנזמה: "רונאלדו הטוב בעולם"
ריאל מדריד אמנם לא התקשתה עם 0:4 קליל על שחטאר דונייצק אך הבלאנקוס לא שקטים. גארת' בייל נפצע כבר בדקה ה-15 והשאיר את ראשי המועדון מודאגים עם מכת פציעות חריגה שכללה את גארת' בייל וסרחיו ראמוס. 

על פי ההערכות של התקשורת הספרדית הוא יחמיץ את השבועיים הקרובים, בהם הוא יחמיץ את המפגשים מול גראנדה, אתלטיק בילבאו ומלאגה בליגה כאשר גם המפגש מול מאלמו בספק.

המשמעות היא שבייל יהיה כשיר לקראת הדרבי מול אתלטיקו בתחילת אוקטובר ויותר חשוב, מוכן למשחקי ההכרעה במוקדמות יורו 2016 עבור וויילס. רפא בניטס אמר בסיום: "הוא סבל מאותה הבעיה בעונה הקודמת וחשוב שהוא יהיה זהיר. ניתן לו לנוח ואני מאמין שיהיה בסדר".

 
 

על הדשא, כריסטיאנו רונאלדו המשיך את כושר ההבקעה המטורף שלו ואחרי החמישייה על חשבונה של אספניול האומללה, הוא הרשית שלושער על האוקראינים עם שמונה שערים בתוך שלושה ימים. קרים בנזמה, שהבקיע, סיפר: "יש לי ביטחון גדול בעצמי ובקבוצה. אני מרגיש טוב. רונאלדו הוא השחקן הטוב ביותר בעולם".

על הפציעות: "זה נדיר מאוד ששלושה שחקנים בכירים נפצעים במשחק אחד, אך למרות זאת עשינו את העבודה, והבאנו את הנקודות. אני לא מודאג מהפציעות, יש לנו סגל מצוין שיידע להשלים את חסרונם".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */