יום חמישי, 25.12.2025 שעה 09:47
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

דוידוב מיואש: מה יעזור לאוהדים אם נרד ליגה?

קשר מ.ס. אשדוד התקשה להתמודד עם התנהגות הקהל ב-0:0 מול מכבי נתניה: "הסיטואציה מאוד מוזרה לי, הם הורסים לנו וכולם יפסידו אם נרד". צפו בתקציר

|
ראש, פטי ודוידוב מאוכזבים בסיום, הרוש מנגד   (נעם
ראש, פטי ודוידוב מאוכזבים בסיום, הרוש מנגד (נעם

מ.ס. אשדוד אמנם נשמה לרווחה בסוף השבוע האחרון אחרי שפיפ"א החזירה לה את שש הנקודות שהעלו אותה בחזרה מעל הקו האדום, אבל בצד המקצועי הקבוצה של ניר קלינגר סופרת כבר 11 משחקים בלי ניצחון אחרי התיקו אמש (שבת) 0:0 מול מכבי נתניה והיא רחוקה רק 3 נקודות מהקו האדום.

הבעיה החמורה של הקבוצה מעיר הנמל היא בחוד ההתקפה כשהיא לא מצאה את הרשת בשישה משמונת המשחקים האחרונים. ירו בלו ממשיך לאכזב וגם יכולת טובה של ניב זריהן לא עזרה לקבוצה לכבוש ואת רוב השבחים קיבל השוער אופיר מרציאנו ששוב השאיר את קבוצתו בחיים.

אשדוד עדיין בבוץ למרות נקודה יקרה

הקשר אלכסנדר דוידוב התייחס למשחק ואמר: "אם לפני המשחק היו אומרים לנו שניקח נקודה היינו חותמים על זה, אבל הניצחונות של עכו והפועל פ"ת יצרו בעיה מבחינתנו. שיחקנו נגד קבוצה טובה שאין לה מה להפסיד כי היא שיחקה משוחרר, אז בסך הכול נקודה היא טובה לנו".

דוידוב דיבר על הלחץ שהיה לפני תחילת המשחק בעקבות הניצחונות של היריבות לתחתית: "לפני המשחק היה לחץ בעיקר כשעלינו לחימום וידענו את התוצאות, אבל זה היה משחק חזק וטוב עם הגנות טובות ואם אנחנו נמשיך לשחק ככה אז נישאר בליגה".

קלינגר: "אני בטוח שנישאר"

בהתייחס להחזרת הנקודות והשבוע שעבר על הקבוצה אמר הקשר: "האמנו בתוכנו שיחזירו לנו את הנקודות, אבל כל אחד אמר לנו משהו אחר וזה היה קשה פתאום למצוא את עצמנו במקום האחרון אחרי יתרון של חמש נקודות מהקו האדום. בכל מקרה, ביום שישי קיבלנו דחיפה גדולה לפני המשחק".

הקשר הסרבי דיבר על המתיחות בין האוהדים להנהלת הקבוצה ואמר: "הסיטואציה בין הקהל לבין המועדון לא מוכרת לי, אבל זה בטוח לא עוזר לאף אחד ואנחנו לא יכולים לנצח כך. האוהדים צריכים לתמוך בנו בארבעת המשחקים הקרובים כדי להישאר בליגה ואחרי זה שיפתרו את העניינים עם ג'קי ואנשי המועדון, אבל מה יעזור אם נרד ליגה? כולם יפסידו".

קלינגר (נעם מורנו)
קלינגר (נעם מורנו)
 

דוידוב המשיך בכנות אופיינית: "לא מגיע הרבה קהל ומי שמגיע פשוט הורס לנו ואנחנו צריכים למצוא את הכוחות להאמין ולהילחם ביחד, אבל אם באים רק 100 אוהדים שמקללים במגרש קטן זה מאוד קשה לנו למרות שמנסים להתנתק".

"במשחקים האחרונים אני לא מרוצה מהמשחק שלי ומנסה לתת יותר אבל זה לא מספיק. הפציעות שלי אמנם לא רציניות, אבל קורות לעיתים תכופות ואני מקווה להישאר בליגה ולהתכונן בצורה טובה יותר לעונה הבאה", סיכם הקשר בהתייחס לשאלה על הירידה ביכולתו.

ראש, פטי ודוידוב מאוכזבים בסיום, הרוש מנגד   (נעם מורנו)
ראש, פטי ודוידוב מאוכזבים בסיום, הרוש מנגד (נעם מורנו)
 

במועדון ינסו בשבוע הקרוב למצוא פיתרון בגזרת האוהדים כדי לנסות ולהתכונן בשקט לקרב התחתית מול הפועל חיפה אותו כבר הגדירו בקבוצה כ"משחק של להיות או לחדול". גדי קינדה שכבר ספג 12 כרטיסים צהובים העונה יחמיץ משחק בפעם השלישית בגלל אותה הסיבה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */